Holocaust-museet, Yad Vasheim, i Jerusalem er kanskje verdens viktigste museum. Det forteller en grusom historie som ikke må bli glemt. Og heldigvis: Det er et av verdens mest populære museer å besøke. Det viser en rangering foretatt av verdens mest kjente turistnettsteder, TipAdvisor, skriver Ynet News. TripAdvisor rangerer Holocaust-museet blant de 25 mest anbefalte museer i verden, og plasser Yad Vassheim helt oppe på fjerdeplass. Plasseringen bygger på vurderinger og kommentarer fra lesende turister og reisende fra hele verden. TripAdvisors lesere roser museets «bevegelig og informative skjermer», og skriver at å besøke Yad Vashem var "følelsesmessig, lærerikt og inspirerende", og en nødvendig å besøke for alle mennesker. Yad Vashem er Israels offisielle minnesmerke for de jøder som ble drept under holocaust. Det ble etablert i 1953 gjennom «Minnesmerkeloven» vedtatt av Knesset. Museet har rundt en millioner besøkende årlig. httpv://www.youtube.com/watch?v=6X6ku8KNsOw Barack Obama besøkte Holocaust-museet under sitt besøk i Jerusalem: httpv://www.youtube.com/watch?v=YvntxIde7U0  

Holocaustmuseet2Holocaust-museet, Yad Vasheim, i Jerusalem er kanskje verdens viktigste museum. Det forteller en grusom historie som ikke må bli glemt. Og heldigvis: Det er et av verdens mest populære museer å besøke. Det viser en rangering foretatt av verdens mest kjente turistnettsteder, TipAdvisor, skriver Ynet News. TripAdvisor rangerer Holocaust-museet blant de 25 mest anbefalte museer i verden, og plasser Yad Vassheim helt oppe på fjerdeplass. Plasseringen bygger på vurderinger og kommentarer fra lesende turister og reisende fra hele verden.

TripAdvisors lesere roser museets «bevegelig og informative skjermer», og skriver at å besøke Yad Vashem var “følelsesmessig, lærerikt og inspirerende”, og en nødvendig å besøke for alle mennesker.

Yad Vashem er Israels offisielle minnesmerke for de jøder som ble drept under holocaust. Det ble etablert i 1953 gjennom «Minnesmerkeloven» vedtatt av Knesset. Museet har rundt en millioner besøkende årlig.

Barack Obama besøkte Holocaust-museet under sitt besøk i Jerusalem: