Den israelske regjeringen godkjente i i slutten av april den såkalte «open skies»-avtalen med EU. Avtalen innebærer at alle EU-basert flyselskap kan fly direkte fra overalt i EU til Israel. Israelske flyselskap vil kunne fly til alle flyplasser i EU. Den israelske turistministeren mener at avtalen vil føre til mange nye arbeidsplasser innen turistindustrien. Også EU er svært fornøyd med avtalen, som man mener vil oppmuntre europeiske flyselskaper å tilby mer direkte flyvninger mellom Europa og den jødiske staten. Jewish News har besøkt Brüssel og intervjuet sentrale EU-talsmenn om avtalen: httpv://www.youtube.com/watch?v=TQUjIkRAjCU

fly7Den israelske regjeringen godkjente i i slutten av april den såkalte «open skies»-avtalen med EU. Avtalen innebærer at alle EU-basert flyselskap kan fly direkte fra overalt i EU til Israel. Israelske flyselskap vil kunne fly til alle flyplasser i EU. Den israelske turistministeren mener at avtalen vil føre til mange nye arbeidsplasser innen turistindustrien. Også EU er svært fornøyd med avtalen, som man mener vil oppmuntre europeiske flyselskaper å tilby mer direkte flyvninger mellom Europa og den jødiske staten. Jewish News har besøkt Brüssel og intervjuet sentrale EU-talsmenn om avtalen: