Oppholder du deg i Tel Aviv denne måneden kan du velge mellom en utstilling av sandslott, eller en multimedia-utstilling som viser verkene til Da Vinci og Michelangelo. Eller, selvsagt, du kan velge begge deler. Utstillingen av sandslott finner du i hagen til Eretz Israel Museum helt frem til 26.august, mens bildet av Mona Lisa, presentert i multimedia-showet, finner du ut juli måned på den gamle jernbanestasjonen i Tel Aviv, Hatachana, som nå er et kultursenter. Bak utstillingen av sandskulpturene står det nederlandske Dutch World Sand Sculpting Academy i samarbeid med lokale israelske kunstnere. Denne utstillingen inneholder titalls fantastiske skulpturer som spenner fra bibelske figurer, barneboktegnefigurer, og mye mer. I forbindelse med utstillingen arrangeres det sandaktiviteter for barn. Om nettene vil skulpturene bli kunstig opplyst. Utstillingen har fått det sikkert treffende navnet: The Fairytales in the Sand. Multimedia-utstillingen som presenterer verkene fra renessansen, inkludert Da Vinci og Michelangelo, har fått navnet Mona Lisa Live. Den kombinerer musikk, animasjon og spesialeffekter for å bringe nytt liv til de klassiske kunstverkene. Også i forbindelse med denne utstillingen vil det være aktiviteter for barn. Utstillingen har åpent daglig ut måneden. Her er en oversikt over andre ting du kan oppleve i Tel Aviv denne måneden

Mona_LisaOppholder du deg i Tel Aviv denne måneden kan du velge mellom en utstilling av sandslott, eller en multimedia-utstilling som viser verkene til Da Vinci og Michelangelo. Eller, selvsagt, du kan velge begge deler. Utstillingen av sandslott finner du i hagen til Eretz Israel Museum helt frem til 26.august, mens bildet av Mona Lisa, presentert i multimedia-showet, finner du ut juli måned på den gamle jernbanestasjonen i Tel Aviv, Hatachana, som nå er et kultursenter. Bak utstillingen av sandskulpturene står det nederlandske Dutch World Sand Sculpting Academy i samarbeid med lokale israelske kunstnere.

Denne utstillingen inneholder titalls fantastiske skulpturer som spenner fra bibelske figurer, barneboktegnefigurer, og mye mer. I forbindelse med utstillingen arrangeres det sandaktiviteter for barn. Om nettene vil skulpturene bli kunstig opplyst. Utstillingen har fått det sikkert treffende navnet: The Fairytales in the Sand.

Multimedia-utstillingen som presenterer verkene fra renessansen, inkludert Da Vinci og Michelangelo, har fått navnet Mona Lisa Live. Den kombinerer musikk, animasjon og spesialeffekter for å bringe nytt liv til de klassiske kunstverkene. Også i forbindelse med denne utstillingen vil det være aktiviteter for barn. Utstillingen har åpent daglig ut måneden.

Her er en oversikt over andre ting du kan oppleve i Tel Aviv denne måneden