Bolshoi Opera House er et av de største operahusene i verden, og det største i Russland. Nå gjester den berømte operaen Israel for første gang. Frem til 7.juli fremføres Tsjaikovskijs ultimate mesterverk, "Jevgenij Onegin", kanskje den mest "russiske" opera til alle tider, på Tel Aviv Performing Arts Center, skriver avisen Ynet News. Og det er fullt mulig å få tak i billetter for nordmenn som måtte være interesserte, til en overkommelig pris, påstår arrangørene. "Jevgenij Onegin" inkluderer sjelfull romantisk musikk, som forteller historien om poeten Alexander Pushkin. "Vi har fremført 'Jevgenij Onegin" på viktige europeiske scener med stor suksess," sier Anatoly Iksanov, generaldirektøren for Bolshoi Theater of Russia. "Vi er stolte av å bringe denne produksjonen til Tel Aviv Opera House, som har et godt internasjonalt renommé. "Jeg besøkte Israel før som generaldirektør av St. Petersburg teater, og jeg ble veldig imponert av det fantastiske, følsomme og lojale israelske publikummet," legger han til. Bolshoi teateret ble grunnlagt for mer enn 230 år siden og inkluderte en operagruppe og ballettgruppen. Det er betraktet som et av Russlands eldste teatre. I dag er Bolshoi en uatskillelig del av den internasjonale verden av opera: Dens sangere opptrer i operahus over hele verden, og teateret har nylig lansert et prosjekt på jakt etter fremtidige stjerner, skriver Ynet News. httpv://www.youtube.com/watch?v=4Um3wUL-pxw

operaBolshoi Opera House er et av de største operahusene i verden, og det største i Russland. Nå gjester den berømte operaen Israel for første gang. Frem til 7.juli fremføres Tsjaikovskijs ultimate mesterverk, “Jevgenij Onegin”, kanskje den mest “russiske” opera til alle tider, på Tel Aviv Performing Arts Center, skriver avisen Ynet News. Og det er fullt mulig å få tak i billetter for nordmenn som måtte være interesserte, til en overkommelig pris, påstår arrangørene. “Jevgenij Onegin” inkluderer sjelfull romantisk musikk, som forteller historien om poeten Alexander Pushkin.

“Vi har fremført ‘Jevgenij Onegin” på viktige europeiske scener med stor suksess,” sier Anatoly Iksanov, generaldirektøren for Bolshoi Theater of Russia. “Vi er stolte av å bringe denne produksjonen til Tel Aviv Opera House, som har et godt internasjonalt renommé. “Jeg besøkte Israel før som generaldirektør av St. Petersburg teater, og jeg ble veldig imponert av det fantastiske, følsomme og lojale israelske publikummet,” legger han til.

Bolshoi teateret ble grunnlagt for mer enn 230 år siden og inkluderte en operagruppe og ballettgruppen. Det er betraktet som et av Russlands eldste teatre. I dag er Bolshoi en uatskillelig del av den internasjonale verden av opera: Dens sangere opptrer i operahus over hele verden, og teateret har nylig lansert et prosjekt på jakt etter fremtidige stjerner, skriver Ynet News.