I hele Europa meldes det om mangler på ingeniører. I Israel derimot kommer velutdannede ingeniører ut av hæren og bruker sine kunnskaper i sivile jobber. Det er bare et av svarene på spørsmålet som programlederen i Bloomberg Television stiller til lederen for Israel Advanced Technology Industries, Yoav Chelouche: Hva er det Microsoft finner i Israel som ikke kan finnes i Silicon Valley? Yoav Chelouche diskuterer teknologiske fremskritt i Israel på Bloomberg Televisions programserie "Lunch Money». Her kan du høre intervjuet. httpv://www.youtube.com/watch?v=l0Q9H3dw37c  

Yoav_CheloucheI hele Europa meldes det om mangler på ingeniører. I Israel derimot kommer velutdannede ingeniører ut av hæren og bruker sine kunnskaper i sivile jobber. Det er bare et av svarene på spørsmålet som programlederen i Bloomberg Television stiller til lederen for Israel Advanced Technology Industries, Yoav Chelouche: Hva er det Microsoft finner i Israel som ikke kan finnes i Silicon Valley? Yoav Chelouche diskuterer teknologiske fremskritt i Israel på Bloomberg Televisions programserie “Lunch Money».

Her kan du høre intervjuet.