Israel Aerospace Industries selger nå droner (førerløse fly) for rundt 400 millioner dollar. Den internasjonale etterspørselen etter israelske droner er blomstrende. Israel Aerospace Industries har nå 49 nasjoner og regioner blant sine kunder. Det gjør Israel til verdens ledende nasjon i produksjon og eksport av droner. Suksessen vekker oppsikt i internasjonale næringslivskretser. Bloomberg har intervjuet en ekspert, Eran Flumin, i det israelske selskapet Frost and Sullivan, og starter med det sentrale spørsmålet: Hvordan klarte Israel å bli en ledende nasjon innen droner?  Han trekker frem Israels generelle posisjon inne høyteknologi, innovasjon, entreprenørskap: httpv://www.youtube.com/watch?v=gR_uw-B-JaI

IDroner2_Hermes900-150x150srael Aerospace Industries selger nå droner (førerløse fly) for rundt 400 millioner dollar. Den internasjonale etterspørselen etter israelske droner er blomstrende. Israel Aerospace Industries har nå 49 nasjoner og regioner blant sine kunder. Det gjør Israel til verdens ledende nasjon i produksjon og eksport av droner. Suksessen vekker oppsikt i internasjonale næringslivskretser. Bloomberg har intervjuet en ekspert, Eran Flumin, i det israelske selskapet Frost and Sullivan, og starter med det sentrale spørsmålet: Hvordan klarte Israel å bli en ledende nasjon innen droner?  Han trekker frem Israels generelle posisjon inne høyteknologi, innovasjon, entreprenørskap: