Med telt og ryggsekk kan du nå spasere i Jesus fotspor i det nordlige Israel, og få med deg de hellige kristne stedene som er verd å se i denne delen av det hellige landet.  Du kan også velge en modulløsning og se deler av ruten i flere omganger. Den kristne pilegrimsruten ble presentert av det israelske turistdepartementet i april 2011, og har vært en suksess som departementet tror har bidratt til å øke antallet kristne pilegrimsturister til landet. Pilegrimsruten strekker seg over 63 km og innbefatter et nettverk av stier, veier og sykkelstier som kobler sammen sentrale steder i livet til Jesus og hans disipler. De siste årene har antallet kristne turister til Israel vært flere enn antallet jødiske turister. Pilegrimsruten i Nord Israel passerer steder som Tabgha, der Jesus gjorde sine mirakler med brød og fisker, og Mount of Beatitudes der Jesus holdt sin Bergpreken. Den ender i Kapernaum ved bredden av Genesaretsjøen.  Stien begynner i Nasaret. Ruten er modulbasert og delene kan reises til fots, med sykkel og med hest. Visse deler er tilgjengelig for rullestoler og barnevogner, slik at alle kan få en del av opplevelsen. httpv://www.youtube.com/watch?v=720FaA9FRZY httpv://www.youtube.com/watch?v=l6bsVjZH9QM  

GenezaretsjøenMed telt og ryggsekk kan du nå spasere i Jesus fotspor i det nordlige Israel, og få med deg de hellige kristne stedene som er verd å se i denne delen av det hellige landet.  Du kan også velge en modulløsning og se deler av ruten i flere omganger. Den kristne pilegrimsruten ble presentert av det israelske turistdepartementet i april 2011, og har vært en suksess som departementet tror har bidratt til å øke antallet kristne pilegrimsturister til landet. Pilegrimsruten strekker seg over 63 km og innbefatter et nettverk av stier, veier og sykkelstier som kobler sammen sentrale steder i livet til Jesus og hans disipler. De siste årene har antallet kristne turister til Israel vært flere enn antallet jødiske turister.

Pilegrimsruten i Nord Israel passerer steder som Tabgha, der Jesus gjorde sine mirakler med brød og fisker, og Mount of Beatitudes der Jesus holdt sin Bergpreken. Den ender i Kapernaum ved bredden av Genesaretsjøen.  Stien begynner i Nasaret. Ruten er modulbasert og delene kan reises til fots, med sykkel og med hest. Visse deler er tilgjengelig for rullestoler og barnevogner, slik at alle kan få en del av opplevelsen.