Den amerikanske skuespilleren og sangerinnen Alicia Keys gjorde forrige fredag det klart at hun ikke akter å gi etter for press fra anti-israel-lobbyen og vil å gå videre med sin planlagte juli-konsert i Israel. Hun har den siste tiden vært utsatt for press fra aktivister for å droppe konserten, skriver The New York Times. Presset fra «boikott Israel»-kampanjen startet bare dager etter at den amerikanske artisten i mars bekreftet at hun ville opptre i Israel. Motstanderne av Israel benyttet seg både av åpne brev i amerikanske aviser, nettsider og Facebook. Uten at det hjalp. "Jeg ser frem til mitt første besøk til Israel. Musikk er et universelt språk som er ment å forene publikum i fred og kjærlighet, og det er ånden av våre show, " uttalte Keys til New York Times forrige fredag. Det var hennes svar på tiltalen. Alicia Keys, som er født i 1981, ga ut sitt første album i 2001, «Songs in A Minor». Det solgte over 6 millioner eksemplarer bare i USA, og 12 millioner på verdensbasis.  Hun vant fem Grammy-priser for dette albumet. Siden har hun gitt ut flere album, vunnet flere Grammy-priser, og debuterte som skuespiller. Hun er ikke den eneste internasjonale toppstjernen som trosser press og hets fra Israels fiender og velger å opptre for et israelsk publikum denne sommeren. Pet Shop Boys holder konsert i Tel Aviv 23.juni, og det britiske punk-bandet Tiger Lillies opptrer i samme by en snau uke senere, 29.juni. Dessuten opptrer Peter Murphy, kjent som leder av gruppen Bauhaus, på en klubb i Tel Aviv 21. og 22. juni. Bare for å nevne noen. httpv://www.youtube.com/watch?v=Dhnb2FyAiEw

Alicia_KeysDen amerikanske skuespilleren og sangerinnen Alicia Keys gjorde forrige fredag det klart at hun ikke akter å gi etter for press fra anti-israel-lobbyen og vil å gå videre med sin planlagte juli-konsert i Israel. Hun har den siste tiden vært utsatt for press fra aktivister for å droppe konserten, skriver The New York Times. Presset fra «boikott Israel»-kampanjen startet bare dager etter at den amerikanske artisten i mars bekreftet at hun ville opptre i Israel. Motstanderne av Israel benyttet seg både av åpne brev i amerikanske aviser, nettsider og Facebook. Uten at det hjalp.

“Jeg ser frem til mitt første besøk til Israel. Musikk er et universelt språk som er ment å forene publikum i fred og kjærlighet, og det er ånden av våre show, ” uttalte Keys til New York Times forrige fredag. Det var hennes svar på tiltalen.

Alicia Keys, som er født i 1981, ga ut sitt første album i 2001, «Songs in A Minor». Det solgte over 6 millioner eksemplarer bare i USA, og 12 millioner på verdensbasis.  Hun vant fem Grammy-priser for dette albumet. Siden har hun gitt ut flere album, vunnet flere Grammy-priser, og debuterte som skuespiller.

Hun er ikke den eneste internasjonale toppstjernen som trosser press og hets fra Israels fiender og velger å opptre for et israelsk publikum denne sommeren. Pet Shop Boys holder konsert i Tel Aviv 23.juni, og det britiske punk-bandet Tiger Lillies opptrer i samme by en snau uke senere, 29.juni. Dessuten opptrer Peter Murphy, kjent som leder av gruppen Bauhaus, på en klubb i Tel Aviv 21. og 22. juni. Bare for å nevne noen.