Nesten 200 ledende israelske og palestinske forretningsfolk og ledere av noen av de største selskapene i området oppfordret søndag sine respektive regjeringer til raskt å bevege seg mot en tostatsløsning for å få slutt på konflikten mellom de to folkene, skriver Israel Hayom. Medlemmer av Breaking the Impasse Initiative, møttes på World Economic Forum på den jordanske siden av Dødehavet. De ble enige om å bruke deres kollektive erfaring fra næringslivet og samlede innflytelse til å overbevise lederne på begge sider til å begynne seriøse forhandlinger med mål om å kunne undertegne en fredsavtale. Initiativet ble lansert i fellesskap av PADICO Holdings styreleder Munib R. Masri og International Technologies Ventures styreleder Yossi Vardi i mai 2012, og har blitt tilrettelagt av World Economic Forum. "En gruppe forretningsfolk og kommunale grupper fra Palestina og fra Israel satt hodene sammen og sa at vi har vært stille i lang tid. De kaller oss den tause majoriteten. Vi vil ikke sitte stille lenger. Vi skal si vår mening for å få et bedre liv, "sier Munib Masri til Israel Hayom. "Munib og meg bestemte oss for å prøve og å moblisere relevante deler av det sivile samfunnet og  fokusere på to ting og to ting bare. Vi ønsker å støtte, oppmuntre, å utløse, lederne til å gå inn for å løse denne konflikten,"sier hans israelske kollega Yossi Vardi. "I dag lanserer vi eksistensen av denne gruppen, og vi kommer med en forpliktelse og gir et løfte om å fortsette å finne en løsning for de to folkene som lever mellom Jordan og Middelhavet. Nok er nok, for mye tårer er blitt felt av mødre, det er ingen familie, israelsk familie eller palestinsk familie, som ikke lider, "la han til. Organisasjonen har i dag 200 ledende israelske og palestinske forretningsfolk, herunder ledere av noen av de største selskapene og arbeidsgivere på begge sider, som sine medlemmer..  

Yossi_VaRDINesten 200 ledende israelske og palestinske forretningsfolk og ledere av noen av de største selskapene i området oppfordret søndag sine respektive regjeringer til raskt å bevege seg mot en tostatsløsning for å få slutt på konflikten mellom de to folkene, skriver Israel Hayom. Medlemmer av Breaking the Impasse Initiative, møttes på World Economic Forum på den jordanske siden av Dødehavet. De ble enige om å bruke deres kollektive erfaring fra næringslivet og samlede innflytelse til å overbevise lederne på begge sider til å begynne seriøse forhandlinger med mål om å kunne undertegne en fredsavtale.

Initiativet ble lansert i fellesskap av PADICO Holdings styreleder Munib R. Masri og International Technologies Ventures styreleder Yossi Vardi i mai 2012, og har blitt tilrettelagt av World Economic Forum.

“En gruppe forretningsfolk og kommunale grupper fra Palestina og fra Israel satt hodene sammen og sa at vi har vært stille i lang tid. De kaller oss den tause majoriteten. Vi vil ikke sitte stille lenger. Vi skal si vår mening for å få et bedre liv, “sier Munib Masri til Israel Hayom. “Munib og meg bestemte oss for å prøve og å moblisere relevante deler av det sivile samfunnet og  fokusere på to ting og to ting bare. Vi ønsker å støtte, oppmuntre, å utløse, lederne til å gå inn for å løse denne konflikten,”sier hans israelske kollega Yossi Vardi. “I dag lanserer vi eksistensen av denne gruppen, og vi kommer med en forpliktelse og gir et løfte om å fortsette å finne en løsning for de to folkene som lever mellom Jordan og Middelhavet. Nok er nok, for mye tårer er blitt felt av mødre, det er ingen familie, israelsk familie eller palestinsk familie, som ikke lider, “la han til.

Organisasjonen har i dag 200 ledende israelske og palestinske forretningsfolk, herunder ledere av noen av de største selskapene og arbeidsgivere på begge sider, som sine medlemmer..