I juni sender Danmark en stor delegasjon til den årlige biomedkonferansen i Tel Aviv. Med i delegasjonen er den danske statsråden med ansvar for forskning, innovasjon og videregående utdanning, Morten Østergaard fra Radiale Venstre. Statsråden skal blant annet åpne den danske pavillionen på utstillingen som er en del av arrangementet. Han skal dessuten ha møte med en sentral israelsk forsker, Avi Hansson. Det er syvende året på rad at vårt sydlige naboland har hatt stand på Biomed, men første gangen at konferansen faller sammen med den nye MedInIsrael-konferansen. Det betyr at de danske firmaene får anledning til å møte et bredere utsnitt av den meget store israelske ”Life Science-industrien”. Det finnes over 800 israelske bedrifter innen denne kategorien, som arbeider med alt fra kirugiske instrumenter til IT og biotek. Her forteller den danske handelsattaschen i Tel Aviv om arrangementet og det fornemme danske besøket: httpv://www.youtube.com/watch?v=dVOm5-anXkM&feature=player_embedded  

Tel_AvivI juni sender Danmark en stor delegasjon til den årlige biomedkonferansen i Tel Aviv. Med i delegasjonen er den danske statsråden med ansvar for forskning, innovasjon og videregående utdanning, Morten Østergaard fra Radiale Venstre. Statsråden skal blant annet åpne den danske pavillionen på utstillingen som er en del av arrangementet. Han skal dessuten ha møte med en sentral israelsk forsker, Avi Hansson. Det er syvende året på rad at vårt sydlige naboland har hatt stand på Biomed, men første gangen at konferansen faller sammen med den nye MedInIsrael-konferansen.

Det betyr at de danske firmaene får anledning til å møte et bredere utsnitt av den meget store israelske ”Life Science-industrien”. Det finnes over 800 israelske bedrifter innen denne kategorien, som arbeider med alt fra kirugiske instrumenter til IT og biotek.

Her forteller den danske handelsattaschen i Tel Aviv om arrangementet og det fornemme danske besøket: