2013 Jerusalem Innovativ Tourism Summit, en to-dagers internasjonal konferanse om innovasjon innen turisme, begynte i dag på Jerusalems internasjonale konferansesenter. Toppmøtet er en av de viktigste hendelsene i turismefeltet, og det vil vise frem de nyeste banebrytende teknologier og trender i turismeverden, skriver Israel Hayom. Ledende lokale og internasjonale figurer i reiselivsnæringen, inkludert Las Vegas Sands styreformann og konsernsjef Sheldon Adelson, urbanøkonom og teoretiker Richard Florida, den israelsk-amerikanske arkitekten Michael Arad, mest kjent for utformingen av World Trade Center Memorial, og TripAdvisers visepresident Alison Copus vil delta på møtene. Adelson er forventet å motta en spesiell pris for sin innsats for å forandre ansiktet til turismen rundt om i verden. Toppmøtet ble i fellesskap initiert av den israelske statsministerens kontor, det israelske turistdepartementet, Jerusalem kommune og Jerusalem Development Authority, i samarbeid med Hebrew University og International Convention Center. Statsminister Benjamin Netanyahu, den israelske turistministeren Uzi Landau, økonomi- og handelsminister Naftali Bennett og Jerusalems ordfører Nir Barkat, vil også være til stede på konferansen. Toppmøtet vil fokusere på urban turisme og nye teknologiske nyvinninger, og fortsette en profesjonell dialog om trender og utfordringer som har formet reiselivsnæringen rundt om i verden, skriver Israel Hayom. Nøkkelpersoner i reiselivsnæringen, entreprenører og investorer vil diskutere ulike temaer som påvirker bransjen som helhet og urban turisme spesielt. Panelene vil markere nye teknologiske trender, turisme apps og fremskritt som påvirker bransjen. Arrangementet vil utnytte Israel som en start-up nasjon, og Jerusalem som teknologileder, skriver avisen. "Å innlemme innovasjon i reiselivsnæringen er en viktig faktor i å fremme turisme over hele verden," sier turistminister Uzi Landau.

ISRAEL_TURISME2013 Jerusalem Innovativ Tourism Summit, en to-dagers internasjonal konferanse om innovasjon innen turisme, begynte i dag på Jerusalems internasjonale konferansesenter. Toppmøtet er en av de viktigste hendelsene i turismefeltet, og det vil vise frem de nyeste banebrytende teknologier og trender i turismeverden, skriver Israel Hayom. Ledende lokale og internasjonale figurer i reiselivsnæringen, inkludert Las Vegas Sands styreformann og konsernsjef Sheldon Adelson, urbanøkonom og teoretiker Richard Florida, den israelsk-amerikanske arkitekten Michael Arad, mest kjent for utformingen av World Trade Center Memorial, og TripAdvisers visepresident Alison Copus vil delta på møtene.

Adelson er forventet å motta en spesiell pris for sin innsats for å forandre ansiktet til turismen rundt om i verden. Toppmøtet ble i fellesskap initiert av den israelske statsministerens kontor, det israelske turistdepartementet, Jerusalem kommune og Jerusalem Development Authority, i samarbeid med Hebrew University og International Convention Center. Statsminister Benjamin Netanyahu, den israelske turistministeren Uzi Landau, økonomi- og handelsminister Naftali Bennett og Jerusalems ordfører Nir Barkat, vil også være til stede på konferansen.

Toppmøtet vil fokusere på urban turisme og nye teknologiske nyvinninger, og fortsette en profesjonell dialog om trender og utfordringer som har formet reiselivsnæringen rundt om i verden, skriver Israel Hayom. Nøkkelpersoner i reiselivsnæringen, entreprenører og investorer vil diskutere ulike temaer som påvirker bransjen som helhet og urban turisme spesielt. Panelene vil markere nye teknologiske trender, turisme apps og fremskritt som påvirker bransjen. Arrangementet vil utnytte Israel som en start-up nasjon, og Jerusalem som teknologileder, skriver avisen.

“Å innlemme innovasjon i reiselivsnæringen er en viktig faktor i å fremme turisme over hele verden,” sier turistminister Uzi Landau.