Et nylig igangsatt initiativ tilbyr turister en ny måte å oppleve Israel på – ved å arbeide frivillig på en biodynamisk bondegård i flere timer daglig, fem dager i uken, mot fri kost og losji, melder det israelske turistkontoret. Tilbudet, som er åpent for alle over 18 år, drives av WWOOF Israel og tilbyr deltakerne muligheten til å lære biodynamiske landbruksmetoder, treffe frivillige fra andre land og oppleve livet på landsbygda i Israel. Minstetid for å arbeide frivillig på en av bondegårdene er én uke og maksimum er tre måneder. I innhøstingsperioden er det imidlertid også mulig å arbeide frivillig på dagbasis. Medlemmer av WWOOF Israel har tilgang til rundt 70 bondegårder og vertskap som er oppført på nettstedet og kan velge det som passer best til deres interesser og behov. WWOOF Israel er den aktive lokalavdelingen av den internasjonale organisasjonen Willing Workers on Organic Farms som ble stiftet tidlig på 1970-tallet i Storbritannia.  

Israel_farmEt nylig igangsatt initiativ tilbyr turister en ny måte å oppleve Israel på – ved å arbeide frivillig på en biodynamisk bondegård i flere timer daglig, fem dager i uken, mot fri kost og losji, melder det israelske turistkontoret. Tilbudet, som er åpent for alle over 18 år, drives av WWOOF Israel og tilbyr deltakerne muligheten til å lære biodynamiske landbruksmetoder, treffe frivillige fra andre land og oppleve livet på landsbygda i Israel. Minstetid for å arbeide frivillig på en av bondegårdene er én uke og maksimum er tre måneder. I innhøstingsperioden er det imidlertid også mulig å arbeide frivillig på dagbasis.

Medlemmer av WWOOF Israel har tilgang til rundt 70 bondegårder og vertskap som er oppført på nettstedet og kan velge det som passer best til deres interesser og behov. WWOOF Israel er den aktive lokalavdelingen av den internasjonale organisasjonen Willing Workers on Organic Farms som ble stiftet tidlig på 1970-tallet i Storbritannia.