Det amerikansk luksus-livsstilsmagasinet Robb Report, som har et samlet opplag på 100.000 eksemplarer, har valgt King David Hotel i Jerusalem og Hotel Motefiore i Tel Aviv som to av verdens 100 beste hoteller i Afrika og Midtøstenkategorien. Disse er de eneste to israelske hotellene på den prestisjetunge listen, skriver Ynet News. Magasinet, som ble grunnlagt for mer enn 30 år siden, publiserer «Robb Report 100 Hoteller-liste» en gang i året. Magasinet fremhever utendørssvømmebassenget beliggende i en tropisk hage, og hotellets tradisjonsrike historie. "King David Hotel er en magisk blanding av historie og hedonisme. Dette 83 år gamle landemerket har vært vert for presidenter og statsministere. Hotellets øverste etasjerom, åpnet i 2011, er de beste alternativene,» skriver magasinet. Rafi Be'eri, som er visepresident for markedsføring og salg på Dan Hotels, kjeden som eier King David Hotel, sier han er stolt over at hotellet er plassert på magasinets liste over verdens beste hoteller. "Vi vil fortsette å investere i hotellet i fremtiden for å kunne fortsette å bære denne ærefulle tittelen,» sier han til Ynet News. Det historiske hotellet i Jerusalem har vært vertshotell for mange internasjonale ledere gjennom årene, inkludert USAs president Barack Obama, USAs tidligere presidenter George Bush, Bill Clinton og George W. Bush, USAs tidligere utenriksminister Hillary Clinton, Russlands president Vladimir Putin, Jordans avdøde kong Hussein, Storbritannias prins Charles, Frankrikes president Nicolas Sarkozy og prins Felipe av Spania, samt den irske musikeren Bono, den britiske supermodellen Naomi Campbell, den amerikansk TV-personlighet Martha Stewart, den britiske skuespilleren Roger Moore og mange andre. Blant de andre hotellene som er med på listen kan nevnes Brandenburger Hof, Berlin, Royal Mansour, Marrakech, The Merrion Hotel, Dublin, The Siam, Bangkok, Four Seasons Hotel George V, Paris, og The Connaught, London.

King_David_HotelDet amerikansk luksus-livsstilsmagasinet Robb Report, som har et samlet opplag på 100.000 eksemplarer, har valgt King David Hotel i Jerusalem og Hotel Motefiore i Tel Aviv som to av verdens 100 beste hoteller i Afrika og Midtøstenkategorien. Disse er de eneste to israelske hotellene på den prestisjetunge listen, skriver Ynet News. Magasinet, som ble grunnlagt for mer enn 30 år siden, publiserer «Robb Report 100 Hoteller-liste» en gang i året. Magasinet fremhever utendørssvømmebassenget beliggende i en tropisk hage, og hotellets tradisjonsrike historie.

“King David Hotel er en magisk blanding av historie og hedonisme. Dette 83 år gamle landemerket har vært vert for presidenter og statsministere. Hotellets øverste etasjerom, åpnet i 2011, er de beste alternativene,» skriver magasinet.

Rafi Be’eri, som er visepresident for markedsføring og salg på Dan Hotels, kjeden som eier King David Hotel, sier han er stolt over at hotellet er plassert på magasinets liste over verdens beste hoteller. “Vi vil fortsette å investere i hotellet i fremtiden for å kunne fortsette å bære denne ærefulle tittelen,» sier han til Ynet News.

Det historiske hotellet i Jerusalem har vært vertshotell for mange internasjonale ledere gjennom årene, inkludert USAs president Barack Obama, USAs tidligere presidenter George Bush, Bill Clinton og George W. Bush, USAs tidligere utenriksminister Hillary Clinton, Russlands president Vladimir Putin, Jordans avdøde kong Hussein, Storbritannias prins Charles, Frankrikes president Nicolas Sarkozy og prins Felipe av Spania, samt den irske musikeren Bono, den britiske supermodellen Naomi Campbell, den amerikansk TV-personlighet Martha Stewart, den britiske skuespilleren Roger Moore og mange andre.

Blant de andre hotellene som er med på listen kan nevnes Brandenburger Hof, Berlin, Royal Mansour, Marrakech, The Merrion Hotel, Dublin, The Siam, Bangkok, Four Seasons Hotel George V, Paris, og The Connaught, London.