I februar i år vant en etiopisk israelsk beauty queen, 21 år gamle og 1,82 meter høye Yityish Titi Aynaw, Miss Israel konkurransen for aller første gang i israelsk historie. «Det er virkelig på tide at det kåres en etiopisk skjønnhetsmodell. Det er nok av mørkhudede modeller i Israel», uttalte den tidligere offiseren i hæren, som den siste tiden har jobbet som selger i en skobutikk i Netanya, til israelske aviser da seieren var et faktum.  Nå ser det ut til at hun har stimulert mange mørkhudede skjønnheter til å satse på modellyrket. De har sett at det er mulig å nå til topps. Jewish News har laget denne reportasjen: httpv://www.youtube.com/watch?v=53JlDdMDnjo    

I februar i år vant en etiopisk israelsk beauty queen, 21 år gamle og 1,82 meter høye Yityish Titi Aynaw, Miss Israel konkurransen for aller første gang i israelsk historie. «Det er virkelig på tide at det kåres en etiopisk skjønnhetsmodell. Det er nok av mørkhudede modeller i Israel», uttalte den tidligere offiseren i hæren, som den siste tiden har jobbet som selger i en skobutikk i Netanya, til israelske aviser da seieren var et faktum.  Nå ser det ut til at hun har stimulert mange mørkhudede skjønnheter til å satse på modellyrket. De har sett at det er mulig å nå til topps. Jewish News har laget denne reportasjen: