Den israelske statsministeren har tidligere pekt ut Kina og India som Israels viktigste fremtidsmarkeder. I disse dager er Benjamin Netanyahu selv i Kina. Samtidig opplyses det at Israel og den indiske delstaten Karnataka har inngått en FoU-samarbeidsavtale. Dette er den aller første avtalen av denne typen mellom Israel og en indisk delstat. Avtalen tar sikte på å ytterligere styrke bilaterale næringslivs-, teknologi- og økonomiske forbindelser. Israel vil nyte godt av Karnatakas menneskelige ressurser og den indiske delstaten vil dra nytte av israelsk innovasjon, skriver det israelske forretningsbladet Globes. Avtalen ble offentliggjort under en workshop organisert av Karnataka-Israel R&D Cooperation Program, som Indias institutt for vitenskap og teknologi, regjeringen i Karnataka og Israel Industry Senter for R & D står bak. Avtalen skal legge til rette økonomisk støtte verdt millioner av dollar til samarbeidende forsknings- og utviklingsprosjekter mellom israelske og Karnataka-selskaper. Karnataka er lokalisert sørvest i India med Bangalore som hovedstad. Byen regnes som en sentral by i utviklingen av indisk høyteknologi. Israel Industry Senter for R & D har tidligere inngått en rekke bilaterale FoU-avtaler med land i Europa, Nord-Amerika og Asia, inkludert kinesiske provinser, skriver Globes.

Israel_IndiaDen israelske statsministeren har tidligere pekt ut Kina og India som Israels viktigste fremtidsmarkeder. I disse dager er Benjamin Netanyahu selv i Kina. Samtidig opplyses det at Israel og den indiske delstaten Karnataka har inngått en FoU-samarbeidsavtale. Dette er den aller første avtalen av denne typen mellom Israel og en indisk delstat. Avtalen tar sikte på å ytterligere styrke bilaterale næringslivs-, teknologi- og økonomiske forbindelser. Israel vil nyte godt av Karnatakas menneskelige ressurser og den indiske delstaten vil dra nytte av israelsk innovasjon, skriver det israelske forretningsbladet Globes.

Avtalen ble offentliggjort under en workshop organisert av Karnataka-Israel R&D Cooperation Program, som Indias institutt for vitenskap og teknologi, regjeringen i Karnataka og Israel Industry Senter for R & D står bak. Avtalen skal legge til rette økonomisk støtte verdt millioner av dollar til samarbeidende forsknings- og utviklingsprosjekter mellom israelske og Karnataka-selskaper. Karnataka er lokalisert sørvest i India med Bangalore som hovedstad. Byen regnes som en sentral by i utviklingen av indisk høyteknologi.

Israel Industry Senter for R & D har tidligere inngått en rekke bilaterale FoU-avtaler med land i Europa, Nord-Amerika og Asia, inkludert kinesiske provinser, skriver Globes.