Ikke før har den israelske regjeringen godtatt en avtale med EU som sikrer rett for alle flyselskap innen EU-område til å fly til og fra Tel Aviv, før lavprisselskapet EasyJet kaster seg inn i konkurransen om å fly turister til landet. EasyJet er et britisk lavprisflyselskap. Deres hovedbase ligger på London Luton Airport, men London Gatwick Airport er den største basen til EasyJet. Selskapet lanserer i disse dager en aggressiv markedsføringskampanje i London, som tar sikte på å fremme turismen til Tel Aviv blant unge mennesker og par uten barn, under banneret "Go Big i Tel Aviv." Aktiviteten er en del av EasyJets vårkampanje i samarbeid med det israelske turistdepartementet, og inkluderer billboardreklame og annonser i ledende nettsteder og aviser. I forrige uke var drosjer i London dekket med annonser som oppfordret flyselskapets passasjerer til å ta en ferie i Tel Aviv og nyte en annerledes opplevelse. Kampanjen understreker byens pulserende natteliv. "Da vi begynte å fly til Israel hadde vi aldri trodd at det ville være en slik suksess," sier Hugh Aitken, EasyJets kommersielle leder i Storbritannia til Ynet News. Ifølge Aitken er EasyJets London-Tel Aviv rute en av selskapets mest vellykkede ruter, og flyselskapet har som mål å doble antall passasjerer som bruker denne ruten. Foreløpig er 66 % av passasjerene britiske, og selskapet er interessert i å øke antall israelske reisende. "Innen tre år gikk vi fra tre flygninger i uken på London-ruten til ni fly, og om noen få måneder vil vi ha 11 fly med høyt belegg," sier Aitken. EasyJet er det største flyselskapet i Europa som flyr til Israel fra London, Manchester, Basel og Genève. Etter at den nye «open air»-avtalen er trådt i kraft er selskapet forberedt på å tilby flybilletter til Israel fra Roma, Milano, Paris, Nice og Berlin, opplyser selskapsledelsen, avhengig av om forutgående markedsundersøkelser viser tilstrekkelig potensiale.

EasyJetIkke før har den israelske regjeringen godtatt en avtale med EU som sikrer rett for alle flyselskap innen EU-område til å fly til og fra Tel Aviv, før lavprisselskapet EasyJet kaster seg inn i konkurransen om å fly turister til landet. EasyJet er et britisk lavprisflyselskap. Deres hovedbase ligger på London Luton Airport, men London Gatwick Airport er den største basen til EasyJet. Selskapet lanserer i disse dager en aggressiv markedsføringskampanje i London, som tar sikte på å fremme turismen til Tel Aviv blant unge mennesker og par uten barn, under banneret “Go Big i Tel Aviv.”

Aktiviteten er en del av EasyJets vårkampanje i samarbeid med det israelske turistdepartementet, og inkluderer billboardreklame og annonser i ledende nettsteder og aviser. I forrige uke var drosjer i London dekket med annonser som oppfordret flyselskapets passasjerer til å ta en ferie i Tel Aviv og nyte en annerledes opplevelse. Kampanjen understreker byens pulserende natteliv.

“Da vi begynte å fly til Israel hadde vi aldri trodd at det ville være en slik suksess,” sier Hugh Aitken, EasyJets kommersielle leder i Storbritannia til Ynet News. Ifølge Aitken er EasyJets London-Tel Aviv rute en av selskapets mest vellykkede ruter, og flyselskapet har som mål å doble antall passasjerer som bruker denne ruten. Foreløpig er 66 % av passasjerene britiske, og selskapet er interessert i å øke antall israelske reisende.

“Innen tre år gikk vi fra tre flygninger i uken på London-ruten til ni fly, og om noen få måneder vil vi ha 11 fly med høyt belegg,” sier Aitken. EasyJet er det største flyselskapet i Europa som flyr til Israel fra London, Manchester, Basel og Genève. Etter at den nye «open air»-avtalen er trådt i kraft er selskapet forberedt på å tilby flybilletter til Israel fra Roma, Milano, Paris, Nice og Berlin, opplyser selskapsledelsen, avhengig av om forutgående markedsundersøkelser viser tilstrekkelig potensiale.