Israelske byer fortsetter å skaffe seg solide plasseringer på ulike bedømminger og lister over populære byer på ulike områder. Tel Aviv havnet på tredjeplass på Lonley Planets liste over verdens beste storbyer. Travel + Leisure magasinet gir gode plasseringer til både Jerusalem og Tel Aviv på listen over gode byer å besøke i Afrika og Midt Østen,  og Tripadvisor plasser Jerusalem på syvende plass over verdens kulturbyer. Tel Aviv har tidligere toppet lister over verdens mest populære feriebyer, badebyer og homsebyer, men en tredjeplass på en oversikt over samtlige storbyer i verden, i verdens mest berømte og anerkjente reiselivsmagasin, Lonley Planet, er sannsynligvis byens beste prestasjon til nå. Lonley Planet vektlegger byens avslappede liberale kulturliv. Ifølge Lonley Planet er Tel Aviv et hjem for et stort ” gay community” og utpeker seg dermed som Midt Østens San Francisco. Byen betegnes som et mangesidig moderne Middelhavsknutepunkt. Utgiverne av Lonley Planet skriver på magasinets web-side at ”Tel Aviv er den totale motsetning til Jerusalem, en moderne by ved havet i stedet for en fortidig hellig by på en høyde. I Tel Aviv er hedonisme en religion som forener deres innbyggere. Det finnes flere barer enn synagoger. Gud er en DJ og alle kropper er ett tempel.” Denen fremhevelsen av Tel Aviv fremfor Jerusalem forhindrer ikke at også Jerusalem kan skilte med solide plasseringer. Leserne til det populære reisemagasinet Tripadvisor har rangert Jerusalem på syvende plassen over verdens kultur,- og severdighetssteder, blant annet foran londom og Venedig. Ifølge Tripadvisor har Jerusalem en dyp kulturell historie og historisk betdning. Religiøse pilgrimer har reist til Jerusalem i århundreder, men man behver ikke dele deres iver for å sette pris på byens kulturelle og historiske betydninger, skriver magasinet.

Israelske byer fortsetter å skaffe seg solide plasseringer på ulike bedømminger og lister over populære byer på ulike områder. Tel Aviv havnet på tredjeplass på Lonley Planets liste over verdens beste storbyer. Travel + Leisure magasinet gir gode plasseringer til både Jerusalem og Tel Aviv på listen over gode byer å besøke i Afrika og Midt Østen,  og Tripadvisor plasser Jerusalem på syvende plass over verdens kulturbyer. Tel Aviv har tidligere toppet lister over verdens mest populære feriebyer, badebyer og homsebyer, men en tredjeplass på en oversikt over samtlige storbyer i verden, i verdens mest berømte og anerkjente reiselivsmagasin, Lonley Planet, er sannsynligvis byens beste prestasjon til nå.

Lonley Planet vektlegger byens avslappede liberale kulturliv. Ifølge Lonley Planet er Tel Aviv et hjem for et stort ” gay community” og utpeker seg dermed som Midt Østens San Francisco. Byen betegnes som et mangesidig moderne Middelhavsknutepunkt.

Utgiverne av Lonley Planet skriver på magasinets web-side at ”Tel Aviv er den totale motsetning til Jerusalem, en moderne by ved havet i stedet for en fortidig hellig by på en høyde. I Tel Aviv er hedonisme en religion som forener deres innbyggere. Det finnes flere barer enn synagoger. Gud er en DJ og alle kropper er ett tempel.”

Denen fremhevelsen av Tel Aviv fremfor Jerusalem forhindrer ikke at også Jerusalem kan skilte med solide plasseringer. Leserne til det populære reisemagasinet Tripadvisor har rangert Jerusalem på syvende plassen over verdens kultur,- og severdighetssteder, blant annet foran londom og Venedig. Ifølge Tripadvisor har Jerusalem en dyp kulturell historie og historisk betdning. Religiøse pilgrimer har reist til Jerusalem i århundreder, men man behver ikke dele deres iver for å sette pris på byens kulturelle og historiske betydninger, skriver magasinet.