I juni slepper den legendariske britiske popduoen Pet Shop Boys, bestående av Neil Tennant og Chris Lowe, sitt nye album, Electric. Samme måned kommer de til Israel for å promotere albumet gjennom en konsert på Tel Aviv Nokia Arena 23.juni, melder Ynet News. Dette vil være den legendariske popgruppens tredje besøk til Israel. Deres siste forestilling ble holdt omtrent for fire år siden på Tel Avivs Exhibition Grounds, og ble rost av kritikerne for presentasjon av sangene og videokunsten som ble vist fra scenen, skriver avisen. "Den britiske duoen Tennant og Lowe klarte å overraske oss med en tryllestav selv etter 25 år i yrket», skrev Ynet News sin anmelder, Amit Cotler, den gangen. "Duoen, som insisterer på å ha et kjedelig britisk utseende, fylte scenen med alle regnbuens farger på en måte som beviser at man kan ta med pop, dans og 20-år gamle hits til scenen uten et fnugg av forlegenhet, med stor respekt for 1980-tallet, det samme tiåret som bygde Pet Shop Boys," skrev anmelderen. Pet Shop Boys startet sin karriere på 1980-tallet med hits som West End Girls. I løpet av årene ga de coverlåter av Elvis Presleys "Always on My Mind", The Village People "Go West" og David Bowies «Hallo Spaceboy." De har også prøvd seg innen dansemusikk, med sanger som "Domino Dancing, skriver Ynet News. Duoen har laget færre overskrifter de siste årene, men det nye albumet har skapt forventninger til nye hit og en annerledes elektrifisert konsertturné. Billetter til Tel Aviv konserten blir tilbudt til en prisklasse på 249-599 shekel (ca. $ 70-165), avhengig av plasseringen i salen. Da Pat Shop Boys besøkte Israel i 2009 fikk gruppen spørsmål på pressekonferansen om hva den mente om konflikten mellom palestinere og israelere, noe førte til latter, og replikken: «Vi har løsningen, men det er ikke vår oppgave å gi dere den». httpv://www.youtube.com/watch?v=OrQAQvwUtO4 httpv://www.youtube.com/watch?v=dRHetRTOD1Q

I juni slepper den legendariske britiske popduoen Pet Shop Boys, bestående av Neil Tennant og Chris Lowe, sitt nye album, Electric. Samme måned kommer de til Israel for å promotere albumet gjennom en konsert på Tel Aviv Nokia Arena 23.juni, melder Ynet News. Dette vil være den legendariske popgruppens tredje besøk til Israel. Deres siste forestilling ble holdt omtrent for fire år siden på Tel Avivs Exhibition Grounds, og ble rost av kritikerne for presentasjon av sangene og videokunsten som ble vist fra scenen, skriver avisen.

“Den britiske duoen Tennant og Lowe klarte å overraske oss med en tryllestav selv etter 25 år i yrket», skrev Ynet News sin anmelder, Amit Cotler, den gangen. “Duoen, som insisterer på å ha et kjedelig britisk utseende, fylte scenen med alle regnbuens farger på en måte som beviser at man kan ta med pop, dans og 20-år gamle hits til scenen uten et fnugg av forlegenhet, med stor respekt for 1980-tallet, det samme tiåret som bygde Pet Shop Boys,” skrev anmelderen.

Pet Shop Boys startet sin karriere på 1980-tallet med hits som West End Girls. I løpet av årene ga de coverlåter av Elvis Presleys “Always on My Mind”, The Village People “Go West” og David Bowies «Hallo Spaceboy.” De har også prøvd seg innen dansemusikk, med sanger som “Domino Dancing, skriver Ynet News.

Duoen har laget færre overskrifter de siste årene, men det nye albumet har skapt forventninger til nye hit og en annerledes elektrifisert konsertturné. Billetter til Tel Aviv konserten blir tilbudt til en prisklasse på 249-599 shekel (ca. $ 70-165), avhengig av plasseringen i salen.

Da Pat Shop Boys besøkte Israel i 2009 fikk gruppen spørsmål på pressekonferansen om hva den mente om konflikten mellom palestinere og israelere, noe førte til latter, og replikken: «Vi har løsningen, men det er ikke vår oppgave å gi dere den».