Tel Avivs gamle havn, Namal, er en av byen mest populære turistattraksjoner og har gjennomgått en ansiktsløftning. Nylig vant landsskapsarkitektene Udi Kassif och Ganit Maislits Kassif førsteprisen på European Biennial of Landscape Architecture for deres arbeide med å designe den åpne plassen ved tel Avivs havn, melder det israelske turistdepartementet. Tel Aviv havn vant over 400 deltakere i kokurransen og var også en publikumsfavoritt i konkurransen. Renoveringen av havneanlegget  ble påbegynt i 2001 med bidrag fra Tel Aviv by og Marine Trust, skriver Turistdepartementet. Prosjektet innbefattet både shoppingssteder og kafeer, og den 20 000 kvm store strandpromenaden av tre. Det er bygget en bro mellom den moderne byen og dens historiske fortid. Besøkene og turister kan nyte de mange restauranter, barer, kafeer og butikker, og det finnes økologisk matmarked og kunst,- og håndtverksmarked.

Tel Avivs gamle havn, Namal, er en av byen mest populære turistattraksjoner og har gjennomgått en ansiktsløftning. Nylig vant landsskapsarkitektene Udi Kassif och Ganit Maislits Kassif førsteprisen på European Biennial of Landscape Architecture for deres arbeide med å designe den åpne plassen ved tel Avivs havn, melder det israelske turistdepartementet. Tel Aviv havn vant over 400 deltakere i kokurransen og var også en publikumsfavoritt i konkurransen. Renoveringen av havneanlegget  ble påbegynt i 2001 med bidrag fra Tel Aviv by og Marine Trust, skriver Turistdepartementet.

Prosjektet innbefattet både shoppingssteder og kafeer, og den 20 000 kvm store strandpromenaden av tre. Det er bygget en bro mellom den moderne byen og dens historiske fortid. Besøkene og turister kan nyte de mange restauranter, barer, kafeer og butikker, og det finnes økologisk matmarked og kunst,- og håndtverksmarked.