Felicja Blumental Music Festival er en årlig foreteelse og regnes som et av høydepunktene på Tel Aviv årlige musikkscene. Festivalen finner sted i mai hvert år, og presenterer noen av Israels mest lovende stjerner, samt noen av Israels og verdens mest etablerte artister, ensembler, og orkestre. Festivalen går over en uke, starter 29.april og avsluttes 4.mai. Blant høydepunktene er John Malkovich (bilde) med en teatralsk musikalsk produksjon "The Infernal Comedy", som er satt opp 1.mai. The Tal-Grothouysn Piano Duo fremfører arbeider av Mendelssohn med Leipziger Quartet og Clematis Ensemble fra Belgia og deres sangsolister 29. april. 4.mai spiller Chorole Ensemble musikk fra Brasil, beregnet på barn. Utdrag fra Opera Maria de Buenos Aires etter Piazzola med Amparo Gonzales og Pitango fremføres også 4.mai, som åpenbart er en dag som står i Latin Amerikas navn. En festlig Jazz konsert med Claudia Acuna med Avi Leibovich og hans orkester kan oppleves 3.mai. Virtuos gitarist Denis Azabagic  fra Bosnia, samt andre gitar storheter, Duo Binelli - Isaac fra Argentina og Augustin Wiedemann fra Tyskland kan høres 30.april, og israelske avslutter festivalen på overtid 10.mai.

Felicja Blumental Music Festival er en årlig foreteelse og regnes som et av høydepunktene på Tel Aviv årlige musikkscene. Festivalen finner sted i mai hvert år, og presenterer noen av Israels mest lovende stjerner, samt noen av Israels og verdens mest etablerte artister, ensembler, og orkestre. Festivalen går over en uke, starter 29.april og avsluttes 4.mai. Blant høydepunktene er John Malkovich (bilde) med en teatralsk musikalsk produksjon “The Infernal Comedy”, som er satt opp 1.mai. The Tal-Grothouysn Piano Duo fremfører arbeider av Mendelssohn med Leipziger Quartet og Clematis Ensemble fra Belgia og deres sangsolister 29. april.

4.mai spiller Chorole Ensemble musikk fra Brasil, beregnet på barn. Utdrag fra Opera Maria de Buenos Aires etter Piazzola med Amparo Gonzales og Pitango fremføres også 4.mai, som åpenbart er en dag som står i Latin Amerikas navn.

En festlig Jazz konsert med Claudia Acuna med Avi Leibovich og hans orkester kan oppleves 3.mai. Virtuos gitarist Denis Azabagic  fra Bosnia, samt andre gitar storheter, Duo Binelli – Isaac fra Argentina og Augustin Wiedemann fra Tyskland kan høres 30.april, og israelske avslutter festivalen på overtid 10.mai.