Sonic Vision er tilbake i Tel Aviv med sitt fantastiske lyd og lysshow, etter å ha turnert verden rundt, og blant annet hatt suksess i New York, der showet ble satt opp på Museum of Natural History. Showet ble første gang vist på planetariet i Eretz Israel Museum i 2011. Nå vises det førti minutters lange showet samme sted frem til 27.april. Anmelderen til den israelske avisen Haaretz beskriver den spesielle fremvisningen som en eklektisk miks av pop, dub, rock, dans og transemusikk, som fyller den mørke salen, «mens stolen din hopper og spinner i tid til en omsluttende 360-graders digital show av ansikter, bånd av lys, spiraler og danseroboter». Da showet ble vist i 2011 skrev anmelderen at den eneneste ulempen var at det bare varte i 40 minutter, og at du umiddelbart ønsker å se forestillingen på nytt. «Så hvis du leter etter noe litt annerledes fra den vanlige sommeren med strender, parker og museer, og ønsker god musikk og fantastiske visuelle bilder, er dette noe for deg», skrev han. Og dersom du er i Israel for tiden kan du kjøpe billetter til forestillingen, som du kan se utdrag fra under, på Eretz Israel Museum planetarium, 2 Levanon Street, Ramat Aviv. Det koster 44 shekel. httpv://www.youtube.com/watch?v=_EeAuYVZJKw&feature=player_embedded

Sonic Vision er tilbake i Tel Aviv med sitt fantastiske lyd og lysshow, etter å ha turnert verden rundt, og blant annet hatt suksess i New York, der showet ble satt opp på Museum of Natural History. Showet ble første gang vist på planetariet i Eretz Israel Museum i 2011. Nå vises det førti minutters lange showet samme sted frem til 27.april. Anmelderen til den israelske avisen Haaretz beskriver den spesielle fremvisningen som en eklektisk miks av pop, dub, rock, dans og transemusikk, som fyller den mørke salen, «mens stolen din hopper og spinner i tid til en omsluttende 360-graders digital show av ansikter, bånd av lys, spiraler og danseroboter».

Da showet ble vist i 2011 skrev anmelderen at den eneneste ulempen var at det bare varte i 40 minutter, og at du umiddelbart ønsker å se forestillingen på nytt.

«Så hvis du leter etter noe litt annerledes fra den vanlige sommeren med strender, parker og museer, og ønsker god musikk og fantastiske visuelle bilder, er dette noe for deg», skrev han. Og dersom du er i Israel for tiden kan du kjøpe billetter til forestillingen, som du kan se utdrag fra under, på Eretz Israel Museum planetarium, 2 Levanon Street, Ramat Aviv. Det koster 44 shekel.