Rak bishvilo (Bare for ham) synger den israelske sangerinnen Moran Mazor. Hun skal fremføre Israels bidrag i årets Eurovision Song Contest 2013 i Malmø. Moran Mazor ble først kjent da hun vant førstepremien i et israelsk reality-show i 2011. Tidligere i år vant hun den israelske finalen, kalt Kdam Eurovision 2013, og får derfor æren av å representere sitt land i Malmø. Årets internasjonale konkurranse i Malmø Arena vil bli den 58. i rekken. De to semifinalene blir arrangert 14. og 16. mai, mens finalen arrangeres 18. mai 2013. Her er den israelske vinneren: httpv://www.youtube.com/watch?v=BG4Jmmek7ao Her er de ti beste i den israelske finalen: httpv://www.youtube.com/watch?v=PvWgbCxLkRQ

Rak bishvilo (Bare for ham) synger den israelske sangerinnen Moran Mazor. Hun skal fremføre Israels bidrag i årets Eurovision Song Contest 2013 i Malmø. Moran Mazor ble først kjent da hun vant førstepremien i et israelsk reality-show i 2011. Tidligere i år vant hun den israelske finalen, kalt Kdam Eurovision 2013, og får derfor æren av å representere sitt land i Malmø. Årets internasjonale konkurranse i Malmø Arena vil bli den 58. i rekken. De to semifinalene blir arrangert 14. og 16. mai, mens finalen arrangeres 18. mai 2013.

Her er den israelske vinneren:

Her er de ti beste i den israelske finalen: