I sommer fyller Israels president Shimon Peres 90 år. Blant de som vil gjøre ære på presidenten er den amerikanske sangerinnen Barbra Streisand. I følge avisen Yedioth Ahronoth er den legendariske sangerinnen ventet til Israel for å opptre på en arena som enda ikke er bestemt, enten 15. juni eller dagen etter. Hun vil også delta i åpningen av den årlige presidentkonferansen som arrangeres 18.juni i Jerusalem International Convention Center. Flere israelske arrangører har forsøkt å få Streisand til å avholde konserter i Israel de siste årene, skriver avisen. De har mislyktes fordi hun ikke har hatt noen turneringer i Europa. President Shimon Peres sin 90 årsdag var det som skulle til for å få den amerikanske legenden til å komme til Israel. Streisand har besøkt Israel tidligere, men har ikke opptrådt på en israelsk scene. Streisand, som vil feire sin 71ste bursdag i april, regnes som en av de mest vellykkede sangere i historien. Hun startet sin karriere i 1960, og slapp sitt første album i 1963. Hun regnes av musikk-kritikere som en av de største vokalister gjennom tidene takket være hennes bemerkelsesverdige vokaldyktighet, endeløse karisma og den fantastiske måten hun presenterer en sang på, skriver den israelske avisen. Gjennom sin karriere har Streisand utgitt 36 album som har solgt millioner av eksemplarer, og hun har vunnet en rekke prestisjefylte priser, blant annet 15 Grammys. Hun har også spilte i en rekke filmer, produsert og regissert noen, og vunnet to Oscar-priser. Streisand er en av de få artistene i verden som har vunnet alle de store tildelinger den amerikanske underholdningsindustrien har å tilby: Oscar, Grammy og Emmy, Tony og Golden Globe. Til tross for sin enorme suksess gjennom årene har hun ikke avholdt mange turneer.  Så langt i hennes 50-år lange karriere har hun bare fem verdensturer bak seg. I oktober 2012 lanserte hun sin siste verdensturné, som tiltrakk 154000 fans og genererte 40 millioner dollar i inntekt i løpet av to måneder. Streisand har vært svært aktiv i å skaffe midler til staten Israel og israelske soldater, til tross for hennes sporadiske kritikk av den israelske regjeringens politikk. En av hennes mest minneverdige opptredener var da hun sang Israels nasjonalsang, "Hatikva," ved avslutningen av «1978 Stars Salute Israel show». httpv://www.youtube.com/watch?v=XKGJY1ZXJmk&feature=player_embedded

I sommer fyller Israels president Shimon Peres 90 år. Blant de som vil gjøre ære på presidenten er den amerikanske sangerinnen Barbra Streisand. I følge avisen Yedioth Ahronoth er den legendariske sangerinnen ventet til Israel for å opptre på en arena som enda ikke er bestemt, enten 15. juni eller dagen etter. Hun vil også delta i åpningen av den årlige presidentkonferansen som arrangeres 18.juni i Jerusalem International Convention Center. Flere israelske arrangører har forsøkt å få Streisand til å avholde konserter i Israel de siste årene, skriver avisen.

De har mislyktes fordi hun ikke har hatt noen turneringer i Europa. President Shimon Peres sin 90 årsdag var det som skulle til for å få den amerikanske legenden til å komme til Israel. Streisand har besøkt Israel tidligere, men har ikke opptrådt på en israelsk scene.

Streisand, som vil feire sin 71ste bursdag i april, regnes som en av de mest vellykkede sangere i historien. Hun startet sin karriere i 1960, og slapp sitt første album i 1963. Hun regnes av musikk-kritikere som en av de største vokalister gjennom tidene takket være hennes bemerkelsesverdige vokaldyktighet, endeløse karisma og den fantastiske måten hun presenterer en sang på, skriver den israelske avisen.

Gjennom sin karriere har Streisand utgitt 36 album som har solgt millioner av eksemplarer, og hun har vunnet en rekke prestisjefylte priser, blant annet 15 Grammys. Hun har også spilte i en rekke filmer, produsert og regissert noen, og vunnet to Oscar-priser. Streisand er en av de få artistene i verden som har vunnet alle de store tildelinger den amerikanske underholdningsindustrien har å tilby: Oscar, Grammy og Emmy, Tony og Golden Globe.

Til tross for sin enorme suksess gjennom årene har hun ikke avholdt mange turneer.  Så langt i hennes 50-år lange karriere har hun bare fem verdensturer bak seg. I oktober 2012 lanserte hun sin siste verdensturné, som tiltrakk 154000 fans og genererte 40 millioner dollar i inntekt i løpet av to måneder.

Streisand har vært svært aktiv i å skaffe midler til staten Israel og israelske soldater, til tross for hennes sporadiske kritikk av den israelske regjeringens politikk. En av hennes mest minneverdige opptredener var da hun sang Israels nasjonalsang, “Hatikva,” ved avslutningen av «1978 Stars Salute Israel show».