Den israelske statseide forsvarsindustribedriften Rafael Advanced Defense Systems Ltd har lagt frem årsresultatet for 2012. Det viser at salget er gått ned, samtidig som inntektene har økt kraftig.  Nedgangen i salgstallene, fra 7,1 milliarder shekel til 6,8 milliarder shekel, skyldes ifølge det statlige forsvarsselskapet hovedsakelig nye regnskapsprinsipper, skriver det israelske forretningsbladet Globes. Nettooverskuddet økte i fjor med hele 43 prosent, og var på 569 milliarder shekel. Det meldes også om at Rafaels ordrebok ble betydelig utvidet i fjor, så fremtiden for den statlige bedriften ser lys ut. Minst 65 % av ordrene er for eksport. Rafaels ledelse forteller at selskapet spesielt har hatt suksess med sitt anti-tank-missilsystem. Samtidig har selskapet fått mye publisitet i løpet av fjoråret for sitt rakettforsvarssystem Iron Dome og de vellykkede testene av det nye rakettavskjæringssystemet Magic Wand. I fjor fullførte Rafael oppkjøpet av et selskap i Brasil, et trekk som er ment å hjelpe selskapet med å etablere seg i et land hvor potensialet for salg av forsvarssystemer anses som høyt. "Rafael vil fortsette å utvikle seg gjennom fusjoner, oppkjøp og utvidet samarbeid i Israel og rundt om i verden,» sier selskapets administrerende direktør Yedidia Yaari til Globes.

Den israelske statseide forsvarsindustribedriften Rafael Advanced Defense Systems Ltd har lagt frem årsresultatet for 2012. Det viser at salget er gått ned, samtidig som inntektene har økt kraftig.  Nedgangen i salgstallene, fra 7,1 milliarder shekel til 6,8 milliarder shekel, skyldes ifølge det statlige forsvarsselskapet hovedsakelig nye regnskapsprinsipper, skriver det israelske forretningsbladet Globes. Nettooverskuddet økte i fjor med hele 43 prosent, og var på 569 milliarder shekel. Det meldes også om at Rafaels ordrebok ble betydelig utvidet i fjor, så fremtiden for den statlige bedriften ser lys ut. Minst 65 % av ordrene er for eksport.

Rafaels ledelse forteller at selskapet spesielt har hatt suksess med sitt anti-tank-missilsystem. Samtidig har selskapet fått mye publisitet i løpet av fjoråret for sitt rakettforsvarssystem Iron Dome og de vellykkede testene av det nye rakettavskjæringssystemet Magic Wand.

I fjor fullførte Rafael oppkjøpet av et selskap i Brasil, et trekk som er ment å hjelpe selskapet med å etablere seg i et land hvor potensialet for salg av forsvarssystemer anses som høyt. “Rafael vil fortsette å utvikle seg gjennom fusjoner, oppkjøp og utvidet samarbeid i Israel og rundt om i verden,» sier selskapets administrerende direktør Yedidia Yaari til Globes.