Under andre dag av sitt Israel-besøk tok den israelske statsministeren, Benjamin Netanyahu, den amerikanske presidenten Barack Obama med til en teknologisk utstilling, der Obama ble presentert for en rekke teknologiske nyvinninger produsert av israelske universiteter. Ved inngangen til utstillingen sang den israelske domkantor Dudu Fisher sangen "Oseh Shalom" ("Maker of Peace") for Obama, og Netanyahu forklarte sangens mening til presidenten, skriver Israel Hayom. Obama brukte god tid på hvert enkelt utstillingsobjekt og stilte israelske innovatører en rekke spørsmål, skriver avisen. Blant de teknologiene Obama ble presentert for var aluminium-luft-batterier utformet for å øke omfanget av elektriske biler, noe som vil redusere verdens forbruk av olje. Han så også en robotslange designet for å finne savnede mennesker i kollapsede bygninger. Både Obama og Netanyahu lo da robotservitører designet for å hjelpe funksjonshemmede, styrt av tenåringsforskere, leverte dem biter av matzah, en brødtype som vanligvis blir spist av jøder i forbindelse med påskehøytiden, skriver avisen. Den amerikanske presidenten ble også presentert for israelsk historie og kultur, og besøkte Israel Museum i Jerusalem for å se Dødehavsrullene.

Under andre dag av sitt Israel-besøk tok den israelske statsministeren, Benjamin Netanyahu, den amerikanske presidenten Barack Obama med til en teknologisk utstilling, der Obama ble presentert for en rekke teknologiske nyvinninger produsert av israelske universiteter. Ved inngangen til utstillingen sang den israelske domkantor Dudu Fisher sangen “Oseh Shalom” (“Maker of Peace”) for Obama, og Netanyahu forklarte sangens mening til presidenten, skriver Israel Hayom. Obama brukte god tid på hvert enkelt utstillingsobjekt og stilte israelske innovatører en rekke spørsmål, skriver avisen.

Blant de teknologiene Obama ble presentert for var aluminium-luft-batterier utformet for å øke omfanget av elektriske biler, noe som vil redusere verdens forbruk av olje. Han så også en robotslange designet for å finne savnede mennesker i kollapsede bygninger. Både Obama og Netanyahu lo da robotservitører designet for å hjelpe funksjonshemmede, styrt av tenåringsforskere, leverte dem biter av matzah, en brødtype som vanligvis blir spist av jøder i forbindelse med påskehøytiden, skriver avisen.

Den amerikanske presidenten ble også presentert for israelsk historie og kultur, og besøkte Israel Museum i Jerusalem for å se Dødehavsrullene.