Den tidligere jernbanestasjonen i Jerusalem fra den ottomanske perioden i hovedstadens Tyske koloni er i sluttfasen av en omfattende renovering, før den skal åpne neste måned som et betydelig underholdningskompleks i byen. Det nærmere 7 000 m2 store komplekset, som vil få navnet ”First Stop”, vil romme restauranter, barer, et bondens marked, gallerier og et konsertlokale, melder det israelske turistkontoret.  Det er lagt stor vekt på å bevare den originale bygningen for å ta vare på den elegante atmosfæren rundt togreiser, inklusive bevaring og restaurering av tredører, blyglassvinduer og uthugget stein. På gårdsplassen vil det være puber og kafeer i frittstående bygninger som er bygd for å likne togvogner. Blant kultur- og underholdningsattraksjonene i komplekset vil det være i alt sju restauranter (inklusive to som tilhører den berømte israelske kjøkkensjefen Moshe Segev), fire iskrem- eller kaffebarer, et omfattende kunstgalleri, en bondens marked-butikk og et konsertlokale, med sitteplass til 2 000 personer i kompleksets restauranter og kafeer. Andre aktiviteter som er planlagt for lange sommerkvelder kan omfatte utendørskino og 30 flyttbare boder som vil betjene er marked som skal selge økologiske produkter fra sør i Israel og, på andre dager, kunsthåndverkprodukter. Stasjonen, som ligger midt mellom se4ntrum i Jerusalem og gamlebyen, var i bruk mellom 1892 og 1998. Det gamle jernbanekomplekset i Jaffa er også nylig restaurert til er underholdnings- og kultursenter. Det er kjent som Tachana (stasjonen) og er raskt blitt ett av Tel Avivs mest livlige og attraktive underholdningskomplekser. Den nåværende jernbanestasjonen i Jerusalem ligger sør i hovedstaden, nær den bibelske dyrehagen og kjøpesenteret Malcha. En ny høyhastighetsjernbane fra Tel Aviv til Jerusalem er under bygging og forventes å stå ferdig i løpet av tre år.

Den tidligere jernbanestasjonen i Jerusalem fra den ottomanske perioden i hovedstadens Tyske koloni er i sluttfasen av en omfattende renovering, før den skal åpne neste måned som et betydelig underholdningskompleks i byen. Det nærmere 7 000 m2 store komplekset, som vil få navnet ”First Stop”, vil romme restauranter, barer, et bondens marked, gallerier og et konsertlokale, melder det israelske turistkontoret.  Det er lagt stor vekt på å bevare den originale bygningen for å ta vare på den elegante atmosfæren rundt togreiser, inklusive bevaring og restaurering av tredører, blyglassvinduer og uthugget stein.

På gårdsplassen vil det være puber og kafeer i frittstående bygninger som er bygd for å likne togvogner.

Blant kultur- og underholdningsattraksjonene i komplekset vil det være i alt sju restauranter (inklusive to som tilhører den berømte israelske kjøkkensjefen Moshe Segev), fire iskrem- eller kaffebarer, et omfattende kunstgalleri, en bondens marked-butikk og et konsertlokale, med sitteplass til 2 000 personer i kompleksets restauranter og kafeer. Andre aktiviteter som er planlagt for lange sommerkvelder kan omfatte utendørskino og 30 flyttbare boder som vil betjene er marked som skal selge økologiske produkter fra sør i Israel og, på andre dager, kunsthåndverkprodukter.

Stasjonen, som ligger midt mellom se4ntrum i Jerusalem og gamlebyen, var i bruk mellom 1892 og 1998. Det gamle jernbanekomplekset i Jaffa er også nylig restaurert til er underholdnings- og kultursenter. Det er kjent som Tachana (stasjonen) og er raskt blitt ett av Tel Avivs mest livlige og attraktive underholdningskomplekser.

Den nåværende jernbanestasjonen i Jerusalem ligger sør i hovedstaden, nær den bibelske dyrehagen og kjøpesenteret Malcha. En ny høyhastighetsjernbane fra Tel Aviv til Jerusalem er under bygging og forventes å stå ferdig i løpet av tre år.