Det er ikke mye som symboliserer Israel mer enn vin. Vindyrkingen har lange historiske tradisjoner, og vinen er en inkludert del av religionsfeiringen. Den har betydd mye for landbruket, og skaffer landet inntekter. Adam S. Montefiore er  Wine Development Director i Carmel Winery.  Han er en kjent vinskribent og forfatter, og har blant annet gitt sitt bidrag til bøkene "The Wine Route of Israel" og "Wines of Israel. "Nylig holdt han et foredrag om vin, med tittelen:Wines of Israel--Mediterranean Inspiration. httpv://www.youtube.com/watch?v=2mX-i_gAjPg&feature=em-uploademail

Det er ikke mye som symboliserer Israel mer enn vin. Vindyrkingen har lange historiske tradisjoner, og vinen er en inkludert del av religionsfeiringen. Den har betydd mye for landbruket, og skaffer landet inntekter. Adam S. Montefiore er  Wine Development Director i Carmel Winery.  Han er en kjent vinskribent og forfatter, og har blant annet gitt sitt bidrag til bøkene “The Wine Route of Israel” og “Wines of Israel. “Nylig holdt han et foredrag om vin, med tittelen:Wines of Israel–Mediterranean Inspiration.