Filmen "Hvordan en liten nasjon gjør en stor forskjell ", forteller historien om en blomstrende, produktivt og omsorgsfullt samfunn. Hosted av tidligere Harvard foreleser Dr. Tal Ben-Shahar, undersøker filmen styrken som har aktivert israelere til å overvinne utfordringer og slå en øde ørken til en blomstrende nasjon. Filmen forteller om hvor viktig familien er for israelerne, og hvordan familesamholdet har bidratt til et samfunn preget av vekst og initiativ. Den forklarer oss hvorfor Israel har blitt et blomstrende finansielt sentrum blant verden nasjoner. Og ikke minst: Hva Israel har gitt til verden. httpv://www.youtube.com/watch?v=X_62kzs4v5E

Filmen “Hvordan en liten nasjon gjør en stor forskjell “, forteller historien om en blomstrende, produktivt og omsorgsfullt samfunn. Hosted av tidligere Harvard foreleser Dr. Tal Ben-Shahar, undersøker filmen styrken som har aktivert israelere til å overvinne utfordringer og slå en øde ørken til en blomstrende nasjon. Filmen forteller om hvor viktig familien er for israelerne, og hvordan familesamholdet har bidratt til et samfunn preget av vekst og initiativ. Den forklarer oss hvorfor Israel har blitt et blomstrende finansielt sentrum blant verden nasjoner. Og ikke minst: Hva Israel har gitt til verden.