Det amerikanske magasinet Playboy har vært et populært magasin i Israel i mange år. Nå kommer bladet i en egen israelsk versjon, på hebraisk.  Den første hebraiske utgaven var i salg i begynnelsen av mars. Den lokale utgaven av det verdensberømte magasinet inneholder bilder av israelske modeller og artikler av israelske forfattere. Eier og utgiver Daniel Pomerantz lanserte Playboy Israel på en pressekonferanse i Tel Aviv. «Playboy er et komplisert og vakkert magasin for et komplisert og vakkert land," sa han, ifølge Israel Hayom.   "Vår målgruppe er menn som ønsker en smak av det gode liv, og også kvinner som er nysgjerrig på smak av mennene i sitt liv," sa Pomerantz. "Jeg tror at den spesielle formelen som har brakt Playboy til en sjelden grad av suksess over hele verden vil fortsette å lykkes i mitt nye hjem i Israel.» Cover Girl Nataly Dadon poserteunder pressekonferansen  ved siden av en stor cut-out av bladet med henne på coveret toppløs i Lacy undertøy, skriver Israel Hayom. Hun sa hun var glad og stolt over å være i den første utgaven av Playboy Israel. Det er ikke klart hvor godt magasinet vil bli mottatt i et land der religiøse følelser alltid putrer under overflaten, skriver avisen. Erotikk er fritt tilgjengelig i Israel, men ikke med lokale talent og på hebraisk. Den israelske utgaven av Penthouse, den tradisjonelle og mer dristig rivalen til Playboy, floppet da bladet ble lansert på hebraisk i 1989. Pomerantz sa han fikk ideen til det hebraiske Playboy mens han jobbet som advokat i Chicago der bladets hovedkvarter var plassert, og hvor han ble venner med Playboys advokater. Under en tur til Israel ble han oppmerksom på at landet manglet en egen utgave av bladet. Deretter begynte eventyret. Pomerantz er overbevist om at magasinet vil lykkes. "Israel er et veldig komplisert land med tradisjon og modernitet, og også med alvorlige ting og morsomme fasjonable ting og det er akkurat tegnet til Playboy. Det er et komplisert og vakkert magasin for et komplisert og vakkert land," sa han. "Folk vil se bare fra ordene «Playboy Israel» at vi er et normalt land: fasjonable og moderne folk som jobber hver dag med en lidenskap, og hvis du leser Playboy vil du oppdage at det ikke bare handler om skjønnhet og mote, men at det også er dybde og politikk,» sier utgiveren. Playboy Israels første utgaver inneholder blant annet et intervju med Israels tidligere interne sikkerhetstjenestesjef, Avi Dichter. Hugh Hefner lanserte Playboy i 1953 med den ikoniske Marilyn Monroe som sitt første toppmodell.

Det amerikanske magasinet Playboy har vært et populært magasin i Israel i mange år. Nå kommer bladet i en egen israelsk versjon, på hebraisk.  Den første hebraiske utgaven var i salg i begynnelsen av mars. Den lokale utgaven av det verdensberømte magasinet inneholder bilder av israelske modeller og artikler av israelske forfattere. Eier og utgiver Daniel Pomerantz lanserte Playboy Israel på en pressekonferanse i Tel Aviv. «Playboy er et komplisert og vakkert magasin for et komplisert og vakkert land,” sa han, ifølge Israel Hayom.

 

“Vår målgruppe er menn som ønsker en smak av det gode liv, og også kvinner som er nysgjerrig på smak av mennene i sitt liv,” sa Pomerantz. “Jeg tror at den spesielle formelen som har brakt Playboy til en sjelden grad av suksess over hele verden vil fortsette å lykkes i mitt nye hjem i Israel.»

Cover Girl Nataly Dadon poserteunder pressekonferansen  ved siden av en stor cut-out av bladet med henne på coveret toppløs i Lacy undertøy, skriver Israel Hayom. Hun sa hun var glad og stolt over å være i den første utgaven av Playboy Israel.

Det er ikke klart hvor godt magasinet vil bli mottatt i et land der religiøse følelser alltid putrer under overflaten, skriver avisen. Erotikk er fritt tilgjengelig i Israel, men ikke med lokale talent og på hebraisk. Den israelske utgaven av Penthouse, den tradisjonelle og mer dristig rivalen til Playboy, floppet da bladet ble lansert på hebraisk i 1989.

Pomerantz sa han fikk ideen til det hebraiske Playboy mens han jobbet som advokat i Chicago der bladets hovedkvarter var plassert, og hvor han ble venner med Playboys advokater. Under en tur til Israel ble han oppmerksom på at landet manglet en egen utgave av bladet. Deretter begynte eventyret.

Pomerantz er overbevist om at magasinet vil lykkes. “Israel er et veldig komplisert land med tradisjon og modernitet, og også med alvorlige ting og morsomme fasjonable ting og det er akkurat tegnet til Playboy. Det er et komplisert og vakkert magasin for et komplisert og vakkert land,” sa han.

“Folk vil se bare fra ordene «Playboy Israel» at vi er et normalt land: fasjonable og moderne folk som jobber hver dag med en lidenskap, og hvis du leser Playboy vil du oppdage at det ikke bare handler om skjønnhet og mote, men at det også er dybde og politikk,» sier utgiveren. Playboy Israels første utgaver inneholder blant annet et intervju med Israels tidligere interne sikkerhetstjenestesjef, Avi Dichter.

Hugh Hefner lanserte Playboy i 1953 med den ikoniske Marilyn Monroe som sitt første toppmodell.