Den Israelske forretningsmannen David Fattal holder avanserte samtaler om kjøp av 22 Holiday Inn hoteller i Tyskland., melder Ynet News. Avtalen er estimert til en verdi rundt  400 millionerdollar, og vil bli finansiert av Fattal og finansielle partnere. De 22 hoteller er i en franchiseavtale med den globale Holiday Inn-kjeden og inkluderer totalt 4000 rom. Hotellene ligger i München, Köln, Düsseldorf og andre byer, og er eid av en franchise-gruppe som er i forhandlinger med Fattal, skriver den israelske avisen. Ifølge rapporter har samtalene vart en stund og ingen avtale er enda underskrevet.. Fattal eier 35 hoteller i Europa under Leonardo merkenavn (27 i Tyskland, fem i Belgia, to i Sveits, ett i Østerrike og ett i Ungarn), samt 30 hoteller i Israel, noen under samme merkenavn og andre under ulike merker som Meridien. Ved oppkjøpet av de 22 hotellene, som vil bli gitt Leonardo merkenavn, vil den israelsk eide kjeden være det nest største i Tyskland etter Accor, med 49 hoteller i landet. Fattal lanserte sin europeiske hotellmanagement aktivitet i 2006 som en del av konsernets vekststrategi. Flere år senere, satte han opp Fattal fondet med partnere som Migdal, Delek Real Estate og Menorah Mivtachim, og kjøpte  20 hoteller i ulike byer i Tyskland. De andre hotellene ble kjøpt senere, skriver Ynet News.

Den Israelske forretningsmannen David Fattal holder avanserte samtaler om kjøp av 22 Holiday Inn hoteller i Tyskland., melder Ynet News. Avtalen er estimert til en verdi rundt  400 millionerdollar, og vil bli finansiert av Fattal og finansielle partnere. De 22 hoteller er i en franchiseavtale med den globale Holiday Inn-kjeden og inkluderer totalt 4000 rom.

Hotellene ligger i München, Köln, Düsseldorf og andre byer, og er eid av en franchise-gruppe som er i forhandlinger med Fattal, skriver den israelske avisen.

Ifølge rapporter har samtalene vart en stund og ingen avtale er enda underskrevet..

Fattal eier 35 hoteller i Europa under Leonardo merkenavn (27 i Tyskland, fem i Belgia, to i Sveits, ett i Østerrike og ett i Ungarn), samt 30 hoteller i Israel, noen under samme merkenavn og andre under ulike merker som Meridien.

Ved oppkjøpet av de 22 hotellene, som vil bli gitt Leonardo merkenavn, vil den israelsk eide kjeden være det nest største i Tyskland etter Accor, med 49 hoteller i landet.

Fattal lanserte sin europeiske hotellmanagement aktivitet i 2006 som en del av konsernets vekststrategi. Flere år senere, satte han opp Fattal fondet med partnere som Migdal, Delek Real Estate og Menorah Mivtachim, og kjøpte  20 hoteller i ulike byer i Tyskland. De andre hotellene ble kjøpt senere, skriver Ynet News.