Det israelske turistdepartementet, Tel Aviv-Jaffa kommune og Tel Aviv Association har lansert et nytt nettsted for å fremme Tel Aviv som reisemål, skriver Ynet News. Initiativtakerne har blant annet samarbeidet med representanter for det homofile miljøet i byen for å lage nettstedet som har til hensikt å trekke turister til de mange turistattraksjonene og kulturelle mulighetene som byen byr på. Nettstedet, med tittelen «Besøk Tel Aviv-Yafo» (http://www.visit-tel-aviv-yafo.com/), gir informasjon om kulturelle arrangementer, natteliv, turistattraksjoner, restauranter, museer, nye arenaer og mer. I den første fasen er nettstedet tilgjengelig på engelsk, men fransk, russisk, tysk og italienske versjoner er planlagt senere. Bygging og utvikling av nettstedet har funnet sted i de siste månedene. Det vil bli brukt ca. 540 000 dollar for å markedsføre det nye nettstedet, skriver Ynet News. Det siste året har det israelske turistdepartementet investert 13.5 millioner dollar i markedsføring av Tel Aviv rundt om i verden, og presentert byen som en moderne by med underholdning, kunst, historie, ferie, arkitektur, kulinarisk turisme, homofilturisme og mer, skriver Ynet News. Denne kampanjen har blant annet vært ført via egenannonsering i regionale og nasjonale medier i mållandene. Som en del av lanseringen har Tel Aviv kommune produsert et videoklipp med tittelen "Tel Aviv Urban Symphony" som fokuserer på non-stop liv og aktivitet i byen. httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VvhGbzcAG-s  

Det israelske turistdepartementet, Tel Aviv-Jaffa kommune og Tel Aviv Association har lansert et nytt nettsted for å fremme Tel Aviv som reisemål, skriver Ynet News. Initiativtakerne har blant annet samarbeidet med representanter for det homofile miljøet i byen for å lage nettstedet som har til hensikt å trekke turister til de mange turistattraksjonene og kulturelle mulighetene som byen byr på. Nettstedet, med tittelen «Besøk Tel Aviv-Yafo» (http://www.visit-tel-aviv-yafo.com/), gir informasjon om kulturelle arrangementer, natteliv, turistattraksjoner, restauranter, museer, nye arenaer og mer.

I den første fasen er nettstedet tilgjengelig på engelsk, men fransk, russisk, tysk og italienske versjoner er planlagt senere. Bygging og utvikling av nettstedet har funnet sted i de siste månedene. Det vil bli brukt ca. 540 000 dollar for å markedsføre det nye nettstedet, skriver Ynet News.

Det siste året har det israelske turistdepartementet investert 13.5 millioner dollar i markedsføring av Tel Aviv rundt om i verden, og presentert byen som en moderne by med underholdning, kunst, historie, ferie, arkitektur, kulinarisk turisme, homofilturisme og mer, skriver Ynet News. Denne kampanjen har blant annet vært ført via egenannonsering i regionale og nasjonale medier i mållandene.

Som en del av lanseringen har Tel Aviv kommune produsert et videoklipp med tittelen “Tel Aviv Urban Symphony” som fokuserer på non-stop liv og aktivitet i byen.

httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VvhGbzcAG-s