De britiske synth-pop megastjernene, Depeche Mode, planlegger å spille sitt andre show i Israel og vil starte sin kommende verdensturné på en spektakulær måte, skriver nettstedet Visit Tel Aviv, som er byens offisielle turistnettsted. Showet finner sted den 7. mai i Tel Aviv Park Hayarkon. Turneen kommer i kjølvannet av utgivelsen gruppens nye album, planlagt for utgivelse på et tidspunkt tidlig i 2013. Depeche Mode hadde planlagt å spille sin aller første konsert i Israel i 2006, men showet ble kansellert med bare to dagers varsel på grunn av utbruddet av den andre Libanon-krigen.  Gruppen spilte imidlertid på Ramat Gan Stadium i 2009, der de underholdt en folkemengde på rundt 50.000 lojale fans. Det nye showet har vært arrangert takket være promoter Shuki Weiss, skriver nettstedet. Depeche Mode er kjent for sine store hits som “Personal Jesus,”  “People are People” and “Blasphemous Rumors”. Billetter til Tel Aviv showet er i salg nå, med priser som starter på NIS 295. Depeche Mode blir betegnet som det mest suksessfulle elektroniske bandet i historien. Det har solgt over 100 millioner singler og album. Pressekonferanse i Tel Aviv i 2009: httpv://www.youtube.com/watch?v=2mJT-WQcHZA httpv://www.youtube.com/watch?v=LIPxBSOPRL4  

De britiske synth-pop megastjernene, Depeche Mode, planlegger å spille sitt andre show i Israel og vil starte sin kommende verdensturné på en spektakulær måte, skriver nettstedet Visit Tel Aviv, som er byens offisielle turistnettsted. Showet finner sted den 7. mai i Tel Aviv Park Hayarkon. Turneen kommer i kjølvannet av utgivelsen gruppens nye album, planlagt for utgivelse på et tidspunkt tidlig i 2013. Depeche Mode hadde planlagt å spille sin aller første konsert i Israel i 2006, men showet ble kansellert med bare to dagers varsel på grunn av utbruddet av den andre Libanon-krigen. 

Gruppen spilte imidlertid på Ramat Gan Stadium i 2009, der de underholdt en folkemengde på rundt 50.000 lojale fans. Det nye showet har vært arrangert takket være promoter Shuki Weiss, skriver nettstedet.

Depeche Mode er kjent for sine store hits som “Personal Jesus,”  “People are People” and “Blasphemous Rumors”. Billetter til Tel Aviv showet er i salg nå, med priser som starter på NIS 295.

Depeche Mode blir betegnet som det mest suksessfulle elektroniske bandet i historien. Det har solgt over 100 millioner singler og album.

Pressekonferanse i Tel Aviv i 2009: