Gratis WIFI-tjenester vil snart bli gjort tilgjengelig for turister, besøkende og fastboende på offentlige steder i Tel Aviv-Jaffa kommune.  Det er snakk om et unikt prosjekt til seks millioner NIS – og dette er i en av Israels mest besøkte byer som nylig ble kåret til en av de tre mest innovative byene i verden av Wall Street Journal. Om lag 80 steder rundt om i byen vil gi gratis surfing med en båndbredde på minst 20 MB. Disse stedene, omhyggelig utvalgt rundt om i byen, omfatter blant annet: strandpromenaden, de viktigste praktgatene i sentrum, Florentin Street, Hatikvah-markedet, offentlige parker og hager nord og sør i byen, Herbert Samuel Promenade, Gamle Jaffa, Ibn Gvirol Street og mye mer. I tillegg til gratis WIFI vil nettsurfere få tilgang til et eget teknisk supportteam døgnet rundt, skriver Boarder.no.

Gratis WIFI-tjenester vil snart bli gjort tilgjengelig for turister, besøkende og fastboende på offentlige steder i Tel Aviv-Jaffa kommune.  Det er snakk om et unikt prosjekt til seks millioner NIS – og dette er i en av Israels mest besøkte byer som nylig ble kåret til en av de tre mest innovative byene i verden av Wall Street Journal. Om lag 80 steder rundt om i byen vil gi gratis surfing med en båndbredde på minst 20 MB.

Disse stedene, omhyggelig utvalgt rundt om i byen, omfatter blant annet: strandpromenaden, de viktigste praktgatene i sentrum, Florentin Street, Hatikvah-markedet, offentlige parker og hager nord og sør i byen, Herbert Samuel Promenade, Gamle Jaffa, Ibn Gvirol Street og mye mer. I tillegg til gratis WIFI vil nettsurfere få tilgang til et eget teknisk supportteam døgnet rundt, skriver Boarder.no.