"Danskene er ikke i kø for å kjøpe den elektriske bilen. Men vi tror fortsatt at salget vil ta seg opp nå som selskapet nylig bygget 18 batteribyttestasjoner og 300 doble ladningsterminaler over hele Danmark. Selskapet vil gi ladningstjenester for alle produsenter, inkludert Tesla og Volkswagen," sier Better Place sin Danmarktalsmann til forretningsbladet Globes. Better Place er et israelsk firma som har satset stort på å utvikle ladning systemer for elektriske biler, samt salg av elektriske biler. Deres systemer for batteribytting og oppladning er eksportert til flere land, og Danmark er et av de landene som har satset sterkest. Better Place sin strategiske partner i Danmark, Dong Energy A/S har investert 160 millioner kroner i Better Place frem til i dag, og eier 17 % av Better Place Danmark. Salget av elektriske biler har imidlertid ikke gått så bra som forventet. I 2012 solgte Better Place rundt 180 Renault Fluence ZE elektriske biler i vårt naboland, for det meste til institusjoner. Nå håper selskapet på at det nye systemet med batteribyttestasjoner og ladningsterminalet vil få salget til å gå bedre.

“Danskene er ikke i kø for å kjøpe den elektriske bilen. Men vi tror fortsatt at salget vil ta seg opp nå som selskapet nylig bygget 18 batteribyttestasjoner og 300 doble ladningsterminaler over hele Danmark. Selskapet vil gi ladningstjenester for alle produsenter, inkludert Tesla og Volkswagen,” sier Better Place sin Danmarktalsmann til forretningsbladet Globes. Better Place er et israelsk firma som har satset stort på å utvikle ladning systemer for elektriske biler, samt salg av elektriske biler.

Deres systemer for batteribytting og oppladning er eksportert til flere land, og Danmark er et av de landene som har satset sterkest.

Better Place sin strategiske partner i Danmark, Dong Energy A/S har investert 160 millioner kroner i Better Place frem til i dag, og eier 17 % av Better Place Danmark. Salget av elektriske biler har imidlertid ikke gått så bra som forventet. I 2012 solgte Better Place rundt 180 Renault Fluence ZE elektriske biler i vårt naboland, for det meste til institusjoner. Nå håper selskapet på at det nye systemet med batteribyttestasjoner og ladningsterminalet vil få salget til å gå bedre.