Den israelske sentralbanksjefen, Stanley Fischer, mener at USA er på bedringens vei. Europa mener han imidlertid vil fortsette å være vitne til langsom vekst. Stanley Fischer har fått mye av æren for at Israels økonomi kom seg helskinnet gjennom den internasjonale finanskrisen i 2009. Han har tidligere vært viseadministrerende direktør i Verdensbanken, og regnes som å være en av de mest fremtredende økonomene i verden. Under det økonomiske toppmøtet i Davos som nylig er avsluttet ble han intervjuet av journalist Menaka Doshi i CNBC-TV18. Her er intervjuet: httpv://www.youtube.com/watch?v=SMG1GCj9SWs

Den israelske sentralbanksjefen, Stanley Fischer, mener at USA er på bedringens vei. Europa mener han imidlertid vil fortsette å være vitne til langsom vekst. Stanley Fischer har fått mye av æren for at Israels økonomi kom seg helskinnet gjennom den internasjonale finanskrisen i 2009. Han har tidligere vært viseadministrerende direktør i Verdensbanken, og regnes som å være en av de mest fremtredende økonomene i verden. Under det økonomiske toppmøtet i Davos som nylig er avsluttet ble han intervjuet av journalist Menaka Doshi i CNBC-TV18. Her er intervjuet: