Reisemagasinet Lonley Planet har offentliggjort sin årlige liste over verdens beste strandbyer, og plassert Tel Aviv som nummer sju.  Den israelske byen er plassert foran Dubai, Miami, og Brighton. Barcelona er rangert som nummer én, etterfulgt av Cape Town, Rio de Janeiro, Tanger, Sydney, og Valencia. "Tel Aviv er den totale motsatsen til Jerusalem, en moderne Sin City ved sjøen i stedet for en gammel Holy City på en høyde», konkluderer reiselivsmagasinet i følge den israelske næringslivsavisen Globes. Også tidligere har Tel Aviv fått solide plasseringer på ulike popularitetslister. «Når været er varmt flokker folk seg på byens strender. Du finner unge og gamle som søker Middelhavets stråler, surfere og folk som kaster gummiballer i vennskapskamper. Strendene er trygge og rene, og det er garderober og ferskvannsdusjer spredt langs hele strandens lengde. De viktigste strendene er fullpakket med folk flest dager, spesielt på lørdager,» skriver verdens mest kjent reiselivsmagasin, som anbefaler turistene om å være tidlige ute for å sikre seg gode strandplasser, spesielt på lørdagene. Tel Aviv har tidligere blitt høyt plassert på ulike lister over byer verd å besøke. I 2012 ble byen kåret til verdens beste by for homofile av nettstedet gaycities.com. Året før ble Jerusalem og Tel Aviv plassert som nummer to og nummer tre blant de byene i Midt Østen og Afrika som det var mest attraktivt å besøke, av leserne av det New York-baserte magasinet Travel + Leisure. Samme år var det HotelsCombined.com, en ledende søkemotor for hoteller og hotellpriser som kårer Tel Aviv til en av verdens ti beste sommerfestbyer. Tel Aviv ble plassert som nummer ni på listen, og blir beskrevet som en hjemby for noen av de “hotteste” nattklubbene i Midt-Østen. I Lonely Planets Best in Travel 2011 havnet Tel Aviv på tredje plass over anbefalte byer for festglade ungdommer. Bare New York og Tanger i Marokko ble plassert foran den israelske storbyen som spennende reisemål. I 2010 plasserte National Geographic Tel Aviv på sin ”10 på topp”-liste over verdens strandbyer. Magasinet kaller Tel Aviv for Middelhavets Miami Beach.

Reisemagasinet Lonley Planet har offentliggjort sin årlige liste over verdens beste strandbyer, og plassert Tel Aviv som nummer sju.  Den israelske byen er plassert foran Dubai, Miami, og Brighton. Barcelona er rangert som nummer én, etterfulgt av Cape Town, Rio de Janeiro, Tanger, Sydney, og Valencia. “Tel Aviv er den totale motsatsen til Jerusalem, en moderne Sin City ved sjøen i stedet for en gammel Holy City på en høyde», konkluderer reiselivsmagasinet i følge den israelske næringslivsavisen Globes. Også tidligere har Tel Aviv fått solide plasseringer på ulike popularitetslister.

«Når været er varmt flokker folk seg på byens strender. Du finner unge og gamle som søker Middelhavets stråler, surfere og folk som kaster gummiballer i vennskapskamper. Strendene er trygge og rene, og det er garderober og ferskvannsdusjer spredt langs hele strandens lengde. De viktigste strendene er fullpakket med folk flest dager, spesielt på lørdager,» skriver verdens mest kjent reiselivsmagasin, som anbefaler turistene om å være tidlige ute for å sikre seg gode strandplasser, spesielt på lørdagene.

Tel Aviv har tidligere blitt høyt plassert på ulike lister over byer verd å besøke. I 2012 ble byen kåret til verdens beste by for homofile av nettstedet gaycities.com.

Året før ble Jerusalem og Tel Aviv plassert som nummer to og nummer tre blant de byene i Midt Østen og Afrika som det var mest attraktivt å besøke, av leserne av det New York-baserte magasinet Travel + Leisure.

Samme år var det HotelsCombined.com, en ledende søkemotor for hoteller og hotellpriser som kårer Tel Aviv til en av verdens ti beste sommerfestbyer. Tel Aviv ble plassert som nummer ni på listen, og blir beskrevet som en hjemby for noen av de “hotteste” nattklubbene i Midt-Østen.

I Lonely Planets Best in Travel 2011 havnet Tel Aviv på tredje plass over anbefalte byer for festglade ungdommer. Bare New York og Tanger i Marokko ble plassert foran den israelske storbyen som spennende reisemål.

I 2010 plasserte National Geographic Tel Aviv på sin ”10 på topp”-liste over verdens strandbyer. Magasinet kaller Tel Aviv for Middelhavets Miami Beach.