Israel Antiquities Authority (IAA) har etablert et gratis online digitalisert virtuelt bibliotek for Dødehavsrullene. Hundrevis av manuskripter som består av tusenvis av fragmenter - oppdaget fra 1947 og frem til tidlig på 1960-tallet i Judea ørkenen langs vestsiden av Dødehavet er dermed nå tilgjengelig for publikum på nettet.  De høyoppløselige bildene er svært detaljert og kan nås gjennom ulike søkemuligheter på nettstedet. Israel Antiquities Authority har samarbeidet med Google om å utvikle den mest avansert bildebehandling og web-teknologi for å legge ut på nettet hundrevis av bilder av Dødehavsrullene. Presentasjonen er brukervennlig og beregnet både på forskere, studenter og allmennheten. Etter sponsoren er biblioteket kalt The Leon Levy Dead Sea Scrolls Digital Library. Les mer om Dødehavsrullene her. httpv://www.youtube.com/watch?v=Yp6nLMPt-og&feature=player_embedded

Israel Antiquities Authority (IAA) har etablert et gratis online digitalisert virtuelt bibliotek for Dødehavsrullene. Hundrevis av manuskripter som består av tusenvis av fragmenter – oppdaget fra 1947 og frem til tidlig på 1960-tallet i Judea ørkenen langs vestsiden av Dødehavet er dermed nå tilgjengelig for publikum på nettet.  De høyoppløselige bildene er svært detaljert og kan nås gjennom ulike søkemuligheter på nettstedet. Israel Antiquities Authority har samarbeidet med Google om å utvikle den mest avansert bildebehandling og web-teknologi for å legge ut på nettet hundrevis av bilder av Dødehavsrullene. Presentasjonen er brukervennlig og beregnet både på forskere, studenter og allmennheten.

Etter sponsoren er biblioteket kalt The Leon Levy Dead Sea Scrolls Digital Library.

Les mer om Dødehavsrullene her.