Det israelske telefonselskapet Flat Planet har utviklet en teknologi som gjør det lettere for israelske selskaper å selge til kunder i arabiske land, skriver den israelske avisen Arutz Sheva (Israel National News). Avisen møtte og snakket med lederen for Flat Planet om en unik fasilitet som selskapet har utviklet. Teknologien, brukt under president Barack Obamas gjenvalgkampanje, kan faktisk koble israelere og arabere, skriver avisen. "Vi har utviklet en tjeneste som heter dynamisk nummervisning, hvor du har en linje, men du kan ha flere telefonnumre på samme linje," forklarte Moshe Maeir, selskapets direktør. "Når du ringer, ser vi på samtalen, bestemmer hvor den skal og setter riktig nummervisning for det aktuelle landet," sier han. «For eksempel», sier Maeir, «et selskap som selger til Storbritannia, Tyskland og Italia ville få tre tall - ett i London, ett i Frankfurt og ett i Milano. Nummervisningen kunden ser når selskapet samtaler vil være et lokalt nummer. Det øker sjansene for at han vil svare på anropet». "Vi har mange israelske selskaper som selger til arabiske land,» sier han, «og selvsagt kan ikke et israelsk selskap vise ett israelsk nummer når det ringer Dubai. Så vi gir dem telefonnumre i Bahrain og Dubai, og når kunden i det arabiske landet mottar samtalen ser han et nummer i Bahrain og Dubai, og noen snakker arabisk fra Israel på telefonen og tilbyr å selge ham en vare eller tjeneste." "Dette har vært svært vellykket," bemerket Maeir. "Vi har titusenvis av minutter om dagen til arabiske land som bruker denne tjenesten." Han forteller at president Obamas kampanje brukte selskapet da de satt opp sine "telefonsentraler" og ringer velgere for å få dem til å gå til urnene. "Vi kan sette opp en telefonsentral med hundrevis av utvidelser, og det er veldig nyttig i situasjoner som valg, der man ønsker å sette opp en stor mengde telefonsamtaler i løpet av kort tid," forklarer Maeir. httpv://www.youtube.com/watch?v=T7q0PoBsXyE&feature=player_embedded#!

Det israelske telefonselskapet Flat Planet har utviklet en teknologi som gjør det lettere for israelske selskaper å selge til kunder i arabiske land, skriver den israelske avisen Arutz Sheva (Israel National News). Avisen møtte og snakket med lederen for Flat Planet om en unik fasilitet som selskapet har utviklet. Teknologien, brukt under president Barack Obamas gjenvalgkampanje, kan faktisk koble israelere og arabere, skriver avisen. “Vi har utviklet en tjeneste som heter dynamisk nummervisning, hvor du har en linje, men du kan ha flere telefonnumre på samme linje,” forklarte Moshe Maeir, selskapets direktør.

“Når du ringer, ser vi på samtalen, bestemmer hvor den skal og setter riktig nummervisning for det aktuelle landet,” sier han.

«For eksempel», sier Maeir, «et selskap som selger til Storbritannia, Tyskland og Italia ville få tre tall – ett i London, ett i Frankfurt og ett i Milano. Nummervisningen kunden ser når selskapet samtaler vil være et lokalt nummer. Det øker sjansene for at han vil svare på anropet».

“Vi har mange israelske selskaper som selger til arabiske land,» sier han, «og selvsagt kan ikke et israelsk selskap vise ett israelsk nummer når det ringer Dubai. Så vi gir dem telefonnumre i Bahrain og Dubai, og når kunden i det arabiske landet mottar samtalen ser han et nummer i Bahrain og Dubai, og noen snakker arabisk fra Israel på telefonen og tilbyr å selge ham en vare eller tjeneste.”

“Dette har vært svært vellykket,” bemerket Maeir. “Vi har titusenvis av minutter om dagen til arabiske land som bruker denne tjenesten.” Han forteller at president Obamas kampanje brukte selskapet da de satt opp sine “telefonsentraler” og ringer velgere for å få dem til å gå til urnene.

“Vi kan sette opp en telefonsentral med hundrevis av utvidelser, og det er veldig nyttig i situasjoner som valg, der man ønsker å sette opp en stor mengde telefonsamtaler i løpet av kort tid,” forklarer Maeir.