IKEA Israel hadde i 2012 en omsetningsvekst på 39 prosent til 770 millioner shekel, melder forretningsbladet Globes. I 2011 hadde IKEA riktig nok bare en åpen butikk i Israel, i Rishon LeZion, etter at en brann i butikken i Netanya førte til at den måtte stenge mestedelen av året. Besøkstallet i 2012 var på 3, 5 millioner. Etter at IKEA etablerte seg i Israel har kjeden kuttet prisene med gjennomsnittlig 11 prosent. «I 2013 katalogen, fordelt i september, lyktes vi i å senke prisene med gjennomsnittlig 4 %, til tross for økte produksjons -og transportpriser,» forteller IKEA Israels landsdirektør Shlomi Gabbai. IKEA Israels styreformann og eier Matthew Bronfman gratulerer IKEA Israels medarbeidere og ledere med den imponerende prestasjonen i 2012. «For to år siden annonserte vi vårt mål om å nå 1 milliard shekel i omsetning på tre butikker, og IKEA er på vei til å nå dette målet," sier han. IKEA åpnet sitt 34 000 kvadratmeter store butikksenter i Rishon Lezion i mars 2010. Den var da den største IKEA-butikken i Midt Østen. For de israelerne som besøker IKEA-butikken i Rishon Lezion kan det lett bli en blanding av handletur og trimtur. Dersom de spaserer gjennom butikken fra den ene enden til den andre, er det en spasertur på 2 kilometer.  Butikksenteret har 46 rom, 1400 parkeringsplasser, syv heiser og tre rulletrapper, og rullestoler disponible for kundene. Butikken inkluderer også Israels største restaurant med 500 sitteplasser.

IKEA Israel hadde i 2012 en omsetningsvekst på 39 prosent til 770 millioner shekel, melder forretningsbladet Globes. I 2011 hadde IKEA riktig nok bare en åpen butikk i Israel, i Rishon LeZion, etter at en brann i butikken i Netanya førte til at den måtte stenge mestedelen av året. Besøkstallet i 2012 var på 3, 5 millioner. Etter at IKEA etablerte seg i Israel har kjeden kuttet prisene med gjennomsnittlig 11 prosent. «I 2013 katalogen, fordelt i september, lyktes vi i å senke prisene med gjennomsnittlig 4 %, til tross for økte produksjons -og transportpriser,» forteller IKEA Israels landsdirektør Shlomi Gabbai.

IKEA Israels styreformann og eier Matthew Bronfman gratulerer IKEA Israels medarbeidere og ledere med den imponerende prestasjonen i 2012. «For to år siden annonserte vi vårt mål om å nå 1 milliard shekel i omsetning på tre butikker, og IKEA er på vei til å nå dette målet,” sier han.

IKEA åpnet sitt 34 000 kvadratmeter store butikksenter i Rishon Lezion i mars 2010. Den var da den største IKEA-butikken i Midt Østen.

For de israelerne som besøker IKEA-butikken i Rishon Lezion kan det lett bli en blanding av handletur og trimtur. Dersom de spaserer gjennom butikken fra den ene enden til den andre, er det en spasertur på 2 kilometer.  Butikksenteret har 46 rom, 1400 parkeringsplasser, syv heiser og tre rulletrapper, og rullestoler disponible for kundene. Butikken inkluderer også Israels største restaurant med 500 sitteplasser.