Styreleder for Israel Diamond Institute, Moti Ganz, sier til det israelske diamantinstituttets hjemmeside at den israelske diamantindustrien ser frem til 2013 med forventning og optimisme. "Mens 2012 har vært et utfordrende år for diamantindustrien internasjonalt, har den israelske diamantindustrien sett en markert oppadgående trend de siste månedene og økt etterspørsel etter ferien," sier han. Den israelske diamantindustrien starter det nye året ved å delta i to messer. Den første i Mumbai, India allerede 5-7 januar. Dette er andre året at Israel Diamond Institute (IDI) arrangerer en Israelsk diamantpaviljong på UBM Mumbai Jewellery & Gem Fair, skriver Israel Diamond Institute på organisasjonens hjemmeside. Det er en stigende interesse for diamant og smykkemarkedet i India. Den israelske standen er plassert i hall 1 i Bombay Convention and Exhibition Centre. Der vil deltakerne kunne treffe fem israelske diamantselskap. AG Diamond Direct, Leo Schachter Diamonds, Sahar Atid, Shlomo Bichachi og Onyx, er de israelske selskapene som kan treffes på diamantutstillingen i Mumbai. Der vil også Israel Diamond Institute være til stede for å gi kjøperne informasjon om den israelske diamantindustrien og fordelene ved å gjøre forretninger med Israel.

Styreleder for Israel Diamond Institute, Moti Ganz, sier til det israelske diamantinstituttets hjemmeside at den israelske diamantindustrien ser frem til 2013 med forventning og optimisme. “Mens 2012 har vært et utfordrende år for diamantindustrien internasjonalt, har den israelske diamantindustrien sett en markert oppadgående trend de siste månedene og økt etterspørsel etter ferien,” sier han. Den israelske diamantindustrien starter det nye året ved å delta i to messer. Den første i Mumbai, India allerede 5-7 januar.

Dette er andre året at Israel Diamond Institute (IDI) arrangerer en Israelsk diamantpaviljong på UBM Mumbai Jewellery & Gem Fair, skriver Israel Diamond Institute på organisasjonens hjemmeside. Det er en stigende interesse for diamant og smykkemarkedet i India. Den israelske standen er plassert i hall 1 i Bombay Convention and Exhibition Centre. Der vil deltakerne kunne treffe fem israelske diamantselskap.

AG Diamond Direct, Leo Schachter Diamonds, Sahar Atid, Shlomo Bichachi og Onyx, er de israelske selskapene som kan treffes på diamantutstillingen i Mumbai. Der vil også Israel Diamond Institute være til stede for å gi kjøperne informasjon om den israelske diamantindustrien og fordelene ved å gjøre forretninger med Israel.