Det er stadig tryggere å reise til Israel. Med nesten ingen drepte i terroraksjoner etter at sikkerhetsgjerdet ble bygget, og til tross for Hamas sine raketter, har bilene, og ikke terroristene, vært den alvorligste dødstrusselen mot turister og mot israelere selv. Israel har tidligere hatt et dårlig rykte når det gjelder trafikkproblemer. Men det begynner å bli lenge siden. Den siste trafikkstatistikken viser at antall trafikkdrepte falt med 25 prosent i 2012, og at Israel nå er helt oppe på 10.plass av verdens nasjoner når det gjelder færrest trafikkulykker per kjørte kilometer. Antall dødsfall i trafikken i Israel i 2012 var på 287. En kraftig reduksjon i forhold til året før, og det laveste tallet på hele 50 år. I de siste fire årene har det vært en 20 % reduksjon i trafikkdødsfall sammenlignet med de fire årene før det, opplyser den israelske transportministeren Yisrael Katz ifølge Israel Hayom. Antallet trafikkulykker har gått ned selv om antall biler i Israel har fortsatt å stige. Israel har i dag 2,8 millioner kjøretøy. Den positive utviklingen har vedvart de siste ti årene. Det har vært en nedgang i antall ulykker, antall dødsfall og antall skadde, ifølge transportministeren. Yisrael Katz er ikke fornøyd med at Israel er blant de ti tryggeste landene i verden. "Jeg har satt som mål at innen fire år vil vi være i topp fem," sier han til Israel Hayom. Til den israelske forretningsavisen Globes forsvarer transportministeren sin beslutning om å heve fartsgrensen på Road 6 til 120 km / t (130 km / t i praksis). «Der vi har hevet fartsgrensen har det ikke vært noen forverring i situasjonen, og noen steder er det færre ulykker enn før, " sier han.

Det er stadig tryggere å reise til Israel. Med nesten ingen drepte i terroraksjoner etter at sikkerhetsgjerdet ble bygget, og til tross for Hamas sine raketter, har bilene, og ikke terroristene, vært den alvorligste dødstrusselen mot turister og mot israelere selv. Israel har tidligere hatt et dårlig rykte når det gjelder trafikkproblemer. Men det begynner å bli lenge siden. Den siste trafikkstatistikken viser at antall trafikkdrepte falt med 25 prosent i 2012, og at Israel nå er helt oppe på 10.plass av verdens nasjoner når det gjelder færrest trafikkulykker per kjørte kilometer.

Antall dødsfall i trafikken i Israel i 2012 var på 287. En kraftig reduksjon i forhold til året før, og det laveste tallet på hele 50 år. I de siste fire årene har det vært en 20 % reduksjon i trafikkdødsfall sammenlignet med de fire årene før det, opplyser den israelske transportministeren Yisrael Katz ifølge Israel Hayom.

Antallet trafikkulykker har gått ned selv om antall biler i Israel har fortsatt å stige. Israel har i dag 2,8 millioner kjøretøy. Den positive utviklingen har vedvart de siste ti årene. Det har vært en nedgang i antall ulykker, antall dødsfall og antall skadde, ifølge transportministeren.

Yisrael Katz er ikke fornøyd med at Israel er blant de ti tryggeste landene i verden. “Jeg har satt som mål at innen fire år vil vi være i topp fem,” sier han til Israel Hayom.

Til den israelske forretningsavisen Globes forsvarer transportministeren sin beslutning om å heve fartsgrensen på Road 6 til 120 km / t (130 km / t i praksis). «Der vi har hevet fartsgrensen har det ikke vært noen forverring i situasjonen, og noen steder er det færre ulykker enn før, ” sier han.