Google har kartlagt søkevanene til israelerne på Internett. Israelerne er åpenbart interessert i økonomi og næringsliv, for det mest søkte ordet i 2012 var Golan Telecom fulgt av the Revivo Project. Og det spørsmålet israelerne var mest interessert i å finne svar på via Internett var hvordan de kunne tjene penger, fulgt av hvor mange sykedager man får når man avtjener verneplikten i den israelske hæren. Den mest populære enkeltpersonen viste seg å være Whitney Houston, mens den mest populære israelske kvinnen var supermodellen Bar Refaeli. På nyhetssiden var israelerne mest opptatt av «krigen» mot Hamas som gikk under navnet Operation Pillar of Defense, den økonomiske streiken som fant sted i februar, israeleren Moshe Silmans som brant seg til døde i en sosial protest i juli, olympiaden i London og orkanen Sandy, som forårsaket store ødeleggelser i New York og andre amerikanske delstater i perioden like før det amerikanske presidentvalget. Blant de mest vanlige spørsmålene var også hvordan man kan skaffe seg babyer, hvordan tiltrekke seg kvinner og hvordan bygge applikasjoner. Blant populære israelske kvinner i tillegg til Refaeli var det mange som søkte på sangerne Sarit Hadad og Adele, etterfulgt av modell Natalie Dadon, skuespiller-sangeren Selena Gomez, reality TV-stjernen Yana Yosef, den britiske kongelige Kate Middleton, sangeren Keren Peles og modell-skuespilleren Esti Ginzburg.

Google har kartlagt søkevanene til israelerne på Internett. Israelerne er åpenbart interessert i økonomi og næringsliv, for det mest søkte ordet i 2012 var Golan Telecom fulgt av the Revivo Project. Og det spørsmålet israelerne var mest interessert i å finne svar på via Internett var hvordan de kunne tjene penger, fulgt av hvor mange sykedager man får når man avtjener verneplikten i den israelske hæren. Den mest populære enkeltpersonen viste seg å være Whitney Houston, mens den mest populære israelske kvinnen var supermodellen Bar Refaeli.

På nyhetssiden var israelerne mest opptatt av «krigen» mot Hamas som gikk under navnet Operation Pillar of Defense, den økonomiske streiken som fant sted i februar, israeleren Moshe Silmans som brant seg til døde i en sosial protest i juli, olympiaden i London og orkanen Sandy, som forårsaket store ødeleggelser i New York og andre amerikanske delstater i perioden like før det amerikanske presidentvalget.

Blant de mest vanlige spørsmålene var også hvordan man kan skaffe seg babyer, hvordan tiltrekke seg kvinner og hvordan bygge applikasjoner.

Blant populære israelske kvinner i tillegg til Refaeli var det mange som søkte på sangerne Sarit Hadad og Adele, etterfulgt av modell Natalie Dadon, skuespiller-sangeren Selena Gomez, reality TV-stjernen Yana Yosef, den britiske kongelige Kate Middleton, sangeren Keren Peles og modell-skuespilleren Esti Ginzburg.