El Al Israel Airlines er rangert blant verdens tjue beste flyselskap i en undersøkelse blant leserne til det populære reisemagasinet Travel. Helt nøyaktig havner det israelske flyselskapet som nummer 18, skriver Ynet News. Listen er publisert i magasinets novembernummer og plasserer Singapore Airlines på topp. Dette flyselskapet har vært lesernes mest populære flyselskap i 17 år på rad. Air New Zealand er ranger på andreplass, fulgt av Emirates, Korean Air og Cathay Pacific Airways. Verdens tjue beste flyselskap ble valgt i henhold til parametere som komfort, in-flight service, kundeservice og mat. Listen domineres av flyselskaper fra Øst-Asia og Gulf-statene, inkludert Asiana Airlines, Qatar Airways, Thai International Airways, All Nippon Airways og Japan Airlines, skriver Ynet News. Andre flyselskaper på listen er Virgin America, Virgin Atlantic Airways, Qantas Airways, JetBlue Airways og Swiss International Airlines. El Al er nummer 18, foran Finnair og Lufthansa. SAS er ikke på listen over verdens mest populære flyselskap. El Al har ikke vært blant de tjue mest populære flyselskapene siden 2007 og havnet i fjor på 31. plass. Bedre komfort og sterkt forbedret tjeneste i luften og på bakken var viktige faktorer som løftet det israelske flyselskapet fremover på listen i år, i følge magasinet.. Leserne av Travel var spesielt godt fornøyd med maten.

El Al Israel Airlines er rangert blant verdens tjue beste flyselskap i en undersøkelse blant leserne til det populære reisemagasinet Travel. Helt nøyaktig havner det israelske flyselskapet som nummer 18, skriver Ynet News. Listen er publisert i magasinets novembernummer og plasserer Singapore Airlines på topp. Dette flyselskapet har vært lesernes mest populære flyselskap i 17 år på rad. Air New Zealand er ranger på andreplass, fulgt av Emirates, Korean Air og Cathay Pacific Airways.

Verdens tjue beste flyselskap ble valgt i henhold til parametere som komfort, in-flight service, kundeservice og mat. Listen domineres av flyselskaper fra Øst-Asia og Gulf-statene, inkludert Asiana Airlines, Qatar Airways, Thai International Airways, All Nippon Airways og Japan Airlines, skriver Ynet News. Andre flyselskaper på listen er Virgin America, Virgin Atlantic Airways, Qantas Airways, JetBlue Airways og Swiss International Airlines. El Al er nummer 18, foran Finnair og Lufthansa. SAS er ikke på listen over verdens mest populære flyselskap.

El Al har ikke vært blant de tjue mest populære flyselskapene siden 2007 og havnet i fjor på 31. plass. Bedre komfort og sterkt forbedret tjeneste i luften og på bakken var viktige faktorer som løftet det israelske flyselskapet fremover på listen i år, i følge magasinet.. Leserne av Travel var spesielt godt fornøyd med maten.