Å feire jul i Israel er spesielt. Det vet alle som har vært der i julen. Man føler seg nærmere religiøse eller historiske begivenheter, alt etter hvilket perspektiv man har. Julen er også en god tid for jøder og muslimer som ikke feirer jul. Den gir gode inntekter og sikrer penger til mat og husly for de mange både i Jerusalem og Betlehem som livnærer seg av turistene. Dag Abrahamsen og resten av styret i Norsk-Israelsk Handelskammer ønsker alle medlemmer, sympatisører og Israel-venner en riktig God Jul. En god jul ønskes også til alle israelere, jøder så vel som drusere og arabere, og til alle palestinere som bor på Vestbredden. I fjor jul opptrådte Nasaret-koret Latin Patriarchal School ,  sammen med Israels president Shimon Peres. httpv://www.youtube.com/watch?v=tC05YXbYF8Q

Å feire jul i Israel er spesielt. Det vet alle som har vært der i julen. Man føler seg nærmere religiøse eller historiske begivenheter, alt etter hvilket perspektiv man har. Julen er også en god tid for jøder og muslimer som ikke feirer jul. Den gir gode inntekter og sikrer penger til mat og husly for de mange både i Jerusalem og Betlehem som livnærer seg av turistene. Dag Abrahamsen og resten av styret i Norsk-Israelsk Handelskammer ønsker alle medlemmer, sympatisører og Israel-venner en riktig God Jul. En god jul ønskes også til alle israelere, jøder så vel som drusere og arabere, og til alle palestinere som bor på Vestbredden.

I fjor jul opptrådte Nasaret-koret Latin Patriarchal School ,  sammen med Israels president Shimon Peres.