Tel Aviv ble nylig rangert på andre plass på en liste over byer som støtter gründerselskaper. Listen er komponert av Genome Startup group, som har en online-side for innsamling av data om oppstartselskaper i byer over hele verden, inneholdende 50 000 navn, skriver Israel Hayom.  Bare Silicon Valley i California er plassert foran den israelske byen. Bak Tel Aviv følger byer som Los Angeles (3), Seattle (4), New York (5), Boston (6) og London (7). Den siste oppføringen på listen innehas av Santiago, Chile (20). Også på fjorårets liste ble Tel Aviv rangert høyt, da som nummer fem. I rapporten til Genome Startup group fremgår det at de israelske gründerne gjennomsnittlig er litt over 36 år gamle, mens gründerne i Silicon Valley er litt over 32 år.  Hele 91 prosent av gründerne i Tel Aviv er menn, men den israelske byen kan trøste seg med at det ikke er annerledes i Silicon Valley, der 90 prosent av oppstarterne er menn.  11 prosent av de som etablerer nye firmaer i Tel Aviv har ingen teknisk bakgrunn, mot tilsvarende 16 prosent av oppstarterne i Silicon Valley. Ifølge IVC Research Center, som kan skryte av den mest omfattende online database for den israelske høyteknologiindustrien, finnes det mer enn 1000 høyteknologibedrifter i Tel Aviv, som  sysselsetter mer enn 30.000 arbeidere, skriver Israel Hayom.

Tel Aviv ble nylig rangert på andre plass på en liste over byer som støtter gründerselskaper. Listen er komponert av Genome Startup group, som har en online-side for innsamling av data om oppstartselskaper i byer over hele verden, inneholdende 50 000 navn, skriver Israel Hayom.  Bare Silicon Valley i California er plassert foran den israelske byen. Bak Tel Aviv følger byer som Los Angeles (3), Seattle (4), New York (5), Boston (6) og London (7). Den siste oppføringen på listen innehas av Santiago, Chile (20). Også på fjorårets liste ble Tel Aviv rangert høyt, da som nummer fem.

I rapporten til Genome Startup group fremgår det at de israelske gründerne gjennomsnittlig er litt over 36 år gamle, mens gründerne i Silicon Valley er litt over 32 år.  Hele 91 prosent av gründerne i Tel Aviv er menn, men den israelske byen kan trøste seg med at det ikke er annerledes i Silicon Valley, der 90 prosent av oppstarterne er menn.  11 prosent av de som etablerer nye firmaer i Tel Aviv har ingen teknisk bakgrunn, mot tilsvarende 16 prosent av oppstarterne i Silicon Valley.

Ifølge IVC Research Center, som kan skryte av den mest omfattende online database for den israelske høyteknologiindustrien, finnes det mer enn 1000 høyteknologibedrifter i Tel Aviv, som  sysselsetter mer enn 30.000 arbeidere, skriver Israel Hayom.