Den internasjonale teknologi giganten, google, lanserte mandag sin "Campus Tel Aviv", et lokale som vil holde regelmessige arrangementer for lokale entreprenører og tilby tilgang til Google-ansatte og andre bransjeeksperter, skriver Israel Hayom. Anlegget vil også være vert for "Launchpad", en selektiv, gratis to-ukers rekruttskole for gründere. Målet er å hjelpe 100 lovende israelske startups der hvert år. For å finne de riktige gründerne har Google inngått samarbeid med Tel Aviv Angel Group, skriver den israelske avisen. Statsminister Benjamin Netanyahu deltok under lanseringen og hyllet Israel som "oppstart nasjon," verdens nest største senter for høyteknologi-startups etter Silicon Valley. Google startet sin første Launchpad i fjor i London. "Utvidelsen av aktiviteten og etablering av Campus og nye kontorer i Tel Aviv viser selskapets intensjon om å utvikle og vokse i Israel," sier Meir Brand, administrerende direktør i Google Israel, Afrika og Hellas. «Det er Googles politikk å gi støtte til israelsk teknologisk innovasjon, både på grunn av viktigheten av å oppmuntre entreprenørskap og fordi Israel er opptatt av å fremme disse verdiene. Israels lederskap i å initiere innovasjon er en del av landets DNA," sa administrerende direktør i Google Israels forsknings- og utviklingssenter, professor Yossi Matias. Google samarbeider med Tel Aviv Angel Group. Eksperter fra Angel Group og Google vil hjelpe startups med alt de trenger for å "lansere" seg selv, fra produktutvikling til teknologi, brukeropplevelse og brukergrensesnitt, markedsføringsstrategi og forretningsutvikling. "Dette prosjektet har stort potensial og vil sterkt påvirke oppstartscenen i Israel», sa Tel Aviv Angel Groups grunnlegger Yaron Carni. "Vi i Tel Aviv Angel konsernet er veldig glade for å jobbe tett med Google for å hjelpe unge lovende gründere til å lansere seg selv," la han til. Konsernet har et langvarig forhold til Google. Deres selskap LabPixies var det første israelske gründerselskapet som ble kjøpt av Google. httpv://www.youtube.com/watch?v=Fif4-59GPJ0&feature=player_embedded

Den internasjonale teknologi giganten, google, lanserte mandag sin “Campus Tel Aviv”, et lokale som vil holde regelmessige arrangementer for lokale entreprenører og tilby tilgang til Google-ansatte og andre bransjeeksperter, skriver Israel Hayom. Anlegget vil også være vert for “Launchpad”, en selektiv, gratis to-ukers rekruttskole for gründere. Målet er å hjelpe 100 lovende israelske startups der hvert år. For å finne de riktige gründerne har Google inngått samarbeid med Tel Aviv Angel Group, skriver den israelske avisen.

Statsminister Benjamin Netanyahu deltok under lanseringen og hyllet Israel som “oppstart nasjon,” verdens nest største senter for høyteknologi-startups etter Silicon Valley.

Google startet sin første Launchpad i fjor i London. “Utvidelsen av aktiviteten og etablering av Campus og nye kontorer i Tel Aviv viser selskapets intensjon om å utvikle og vokse i Israel,” sier Meir Brand, administrerende direktør i Google Israel, Afrika og Hellas.

«Det er Googles politikk å gi støtte til israelsk teknologisk innovasjon, både på grunn av viktigheten av å oppmuntre entreprenørskap og fordi Israel er opptatt av å fremme disse verdiene. Israels lederskap i å initiere innovasjon er en del av landets DNA,” sa administrerende direktør i Google Israels forsknings- og utviklingssenter, professor Yossi Matias.

Google samarbeider med Tel Aviv Angel Group. Eksperter fra Angel Group og Google vil hjelpe startups med alt de trenger for å “lansere” seg selv, fra produktutvikling til teknologi, brukeropplevelse og brukergrensesnitt, markedsføringsstrategi og forretningsutvikling.

“Dette prosjektet har stort potensial og vil sterkt påvirke oppstartscenen i Israel», sa Tel Aviv Angel Groups grunnlegger Yaron Carni. “Vi i Tel Aviv Angel konsernet er veldig glade for å jobbe tett med Google for å hjelpe unge lovende gründere til å lansere seg selv,” la han til. Konsernet har et langvarig forhold til Google. Deres selskap LabPixies var det første israelske gründerselskapet som ble kjøpt av Google.