Mer enn 8.000 israelske fans samlet seg mandag kveld på Nokia Arena i Tel Aviv for å se og høre den kanadiske sangeren Alanis Morissette opptre i Israel for første gang siden 2000, skriver Israel Hayom. Etter en times forsinkelse og vill jubel fra publikum, gikk sangeren på scenen kort tid etter 22:00, skriver avisen. Hun åpnet det utsolgte showet med "I Remain", en sang fra hennes nyeste album. Før den berømte kanadiske sangeren ankom Israel hadde hun vært utsatt for sterkt press fra anti-israelske krefter som ønsket at hun skulle avbryte showet. Det gjorde hun ikke, og vant ytterlige beundring fra sine israelske fans, skriver avisen. Under showet sang Morissette flere av hennes mest kjente låter gjennom karrieren som startet da hun var 17 år. Flere av låtene var fra hennes første internasjonale album, "Jagged Little Pill". Blant sangene som ble fremført var "You Learn," "Mary Jane," og "Ironic." Morissette viste også frem sine musikalske ferdigheter på scenen ved å spille munnspill og gitar, og beviste at hun kunne opphisse mengden selv med en enkel, lavmælt produksjon, uten dusinvis av dansere, skriver Israel Hayom. httpv://www.youtube.com/watch?v=vpJ_uxEPb_Y

Mer enn 8.000 israelske fans samlet seg mandag kveld på Nokia Arena i Tel Aviv for å se og høre den kanadiske sangeren Alanis Morissette opptre i Israel for første gang siden 2000, skriver Israel Hayom. Etter en times forsinkelse og vill jubel fra publikum, gikk sangeren på scenen kort tid etter 22:00, skriver avisen. Hun åpnet det utsolgte showet med “I Remain“, en sang fra hennes nyeste album. Før den berømte kanadiske sangeren ankom Israel hadde hun vært utsatt for sterkt press fra anti-israelske krefter som ønsket at hun skulle avbryte showet. Det gjorde hun ikke, og vant ytterlige beundring fra sine israelske fans, skriver avisen.

Under showet sang Morissette flere av hennes mest kjente låter gjennom karrieren som startet da hun var 17 år. Flere av låtene var fra hennes første internasjonale album, “Jagged Little Pill”. Blant sangene som ble fremført var “You Learn,” “Mary Jane,” og “Ironic.”

Morissette viste også frem sine musikalske ferdigheter på scenen ved å spille munnspill og gitar, og beviste at hun kunne opphisse mengden selv med en enkel, lavmælt produksjon, uten dusinvis av dansere, skriver Israel Hayom.