SAS ligger ikke lenger på dødsleiet og satser nå stort på hele 45 nye ruter i løpet av 2013 med direktefly fra både hovedflyplassene og flere av de regionale flyplassene i de nordiske landene, skriver nettportalen Business Q4 Sørlandet. En av dem vil gå til Tel Aviv, men dessverre for norske reisende må de første innom Stockholm, som er utgangspunktet for SAS nye satsing på Israel. I tillegg øker SAS også frekvensene på et antall innenriks- og europaruter. «Mange av kundene våre velger SAS både for tjenestereiser og privat. De setter pris på blant annet vårt omfattende nettverk, våre tidsbesparende tjenester og vår prisbelønte punktlighet. Derfor er vi ekstra stolte over å tilby våre kunder 45 nye ruter å velge blant i 2013», sier Eivind Roald, salg- og markedsdirektør i SAS til nettportalen. Ekspansjonen er helt i tråd med SAS målsetting om å se hele individets reisebehov. «Med denne satsningen er vi i gang med å styrke SAS for fremtiden, og demonstrerer at vi har en offensiv holdning til å tilby våre kunder et attraktivt produkt. De nye destinasjonene innebærer også at vi fortsetter å være det selskapet som er Nordens største tilbyder av flyreiser», sier Roald. Salgsstart for de nye rutene skjer suksessivt i løpet av førstkommende mandag 26. november. Utenom den nye direkteruten fra Stockholm til Tel Aviv kan det nevnes at SAS vil starte nye ruter fra Oslo til Salzburg, Berlin, Budapest, Santorini, Cagliari, Palermo, Pristina, Valencia, Malta, Lisbon, Athens, Tenerife, og Pula, fra Bergen til Dubrovnik, Antalya, fra Trondheim til Split og fra Stavanger til Antalya.

SAS ligger ikke lenger på dødsleiet og satser nå stort på hele 45 nye ruter i løpet av 2013 med direktefly fra både hovedflyplassene og flere av de regionale flyplassene i de nordiske landene, skriver nettportalen Business Q4 Sørlandet. En av dem vil gå til Tel Aviv, men dessverre for norske reisende må de første innom Stockholm, som er utgangspunktet for SAS nye satsing på Israel. I tillegg øker SAS også frekvensene på et antall innenriks- og europaruter.

«Mange av kundene våre velger SAS både for tjenestereiser og privat. De setter pris på blant annet vårt omfattende nettverk, våre tidsbesparende tjenester og vår prisbelønte punktlighet. Derfor er vi ekstra stolte over å tilby våre kunder 45 nye ruter å velge blant i 2013», sier Eivind Roald, salg- og markedsdirektør i SAS til nettportalen.

Ekspansjonen er helt i tråd med SAS målsetting om å se hele individets reisebehov. «Med denne satsningen er vi i gang med å styrke SAS for fremtiden, og demonstrerer at vi har en offensiv holdning til å tilby våre kunder et attraktivt produkt. De nye destinasjonene innebærer også at vi fortsetter å være det selskapet som er Nordens største tilbyder av flyreiser», sier Roald.

Salgsstart for de nye rutene skjer suksessivt i løpet av førstkommende mandag 26. november.

Utenom den nye direkteruten fra Stockholm til Tel Aviv kan det nevnes at SAS vil starte nye ruter fra Oslo til Salzburg, Berlin, Budapest, Santorini, Cagliari, Palermo, Pristina, Valencia, Malta, Lisbon, Athens, Tenerife, og Pula, fra Bergen til Dubrovnik, Antalya, fra Trondheim til Split og fra Stavanger til Antalya.