En undersøkelse offentliggjort av det israelske statistiske sentralbyrået viser at Israelske gründerfirma har en oppsiktsvekkende høy overlevelsesevne. Hele 65 prosent av gründerfirmaene innen høyteknologi eksisterer fortsatt fem år etter oppstart, skriver det israelske magasinet Shalom Life. Det er en sjokkerende avsløring, mener magasinet, for basert på høyteknologiindustriens egen «risikovillig kapital modell» er det normalt bare en av hver tiende oppstartbedrift som tilbyr  en realavkastning på sin opprinnelige investering, skriver Shalom Life. Den samme undersøkelsen forteller også at mengden av start-ups som arbeider i Israel økte med 66 prosent fra det tidspunktet høyteknologiboblen sprakk i 2003 til 2008.

En undersøkelse offentliggjort av det israelske statistiske sentralbyrået viser at Israelske gründerfirma har en oppsiktsvekkende høy overlevelsesevne. Hele 65 prosent av gründerfirmaene innen høyteknologi eksisterer fortsatt fem år etter oppstart, skriver det israelske magasinet Shalom Life. Det er en sjokkerende avsløring, mener magasinet, for basert på høyteknologiindustriens egen «risikovillig kapital modell» er det normalt bare en av hver tiende oppstartbedrift som tilbyr  en realavkastning på sin opprinnelige investering, skriver Shalom Life.

Den samme undersøkelsen forteller også at mengden av start-ups som arbeider i Israel økte med 66 prosent fra det tidspunktet høyteknologiboblen sprakk i 2003 til 2008.