En ny meningsmåling utført av YouGov for Jewish Chronicle of Britain viser at et klart flertall av britiske borgere ikke er enig med en kulturell boikott av Israel. Undersøkelsen ble gjennomført etter at flere forstillinger med israelske artister er blitt forstyrret av pøbler i den siste tiden. Målingen viser at færre enn en av fem briter er imot at israelske filmer og andre kulturproduksjoner vises i Storbritannia, og tre fjerdedeler av befolkningen har ingen problemer med at britiske artister opptrer i Israel, skriver Ynet News. Flere israelske opptredener har blitt forstyrret av demonstranter de siste ukene. Det var protester både da Israel Philharmonic Orchestra spilte i London og det var også demonstrasjoner mot en dansegruppe fra Batsheva som opptrådte i forbindelse med Edinburgh International Festival. Nå viser det seg altså at disse demonstrantene representerer holdningene til et klart mindretall av britene. Anti-israelske grupper i Storbritannia har ofte hevdet at flertallet av britene støtter en kulturell boikott av Israel, skriver Ynet News. Det viser seg nå at det ikke er tilfelle.  Samtidig fortsetter internasjonale artister av høy kvalitet å besøke Israel. Ynet News nevner sir Paul McCartney, Madonna og Rihanna, som eksempler på artister som nylig har opptrådt i Israel. De kunne også ha nevnt den britiske rockestjernen Morrisey, som sågar prydet sine trommesett med David-stjerner da han avholdt konsert i Tel Aviv i sommer, og beholdt de samme trommesettene da han senere avholdt konsert i sitt hjemland.

En ny meningsmåling utført av YouGov for Jewish Chronicle of Britain viser at et klart flertall av britiske borgere ikke er enig med en kulturell boikott av Israel. Undersøkelsen ble gjennomført etter at flere forstillinger med israelske artister er blitt forstyrret av pøbler i den siste tiden. Målingen viser at færre enn en av fem briter er imot at israelske filmer og andre kulturproduksjoner vises i Storbritannia, og tre fjerdedeler av befolkningen har ingen problemer med at britiske artister opptrer i Israel, skriver Ynet News.

Flere israelske opptredener har blitt forstyrret av demonstranter de siste ukene. Det var protester både da Israel Philharmonic Orchestra spilte i London og det var også demonstrasjoner mot en dansegruppe fra Batsheva som opptrådte i forbindelse med Edinburgh International Festival. Nå viser det seg altså at disse demonstrantene representerer holdningene til et klart mindretall av britene.

Anti-israelske grupper i Storbritannia har ofte hevdet at flertallet av britene støtter en kulturell boikott av Israel, skriver Ynet News. Det viser seg nå at det ikke er tilfelle.  Samtidig fortsetter internasjonale artister av høy kvalitet å besøke Israel. Ynet News nevner sir Paul McCartney, Madonna og Rihanna, som eksempler på artister som nylig har opptrådt i Israel. De kunne også ha nevnt den britiske rockestjernen Morrisey, som sågar prydet sine trommesett med David-stjerner da han avholdt konsert i Tel Aviv i sommer, og beholdt de samme trommesettene da han senere avholdt konsert i sitt hjemland.